| maya_2497 a întrebat:

Sunt cu un baiat de 5 luni il iubesc dar el ma comanda sa fac mereu ce zice el ca e bine daca il ascult cu prietenele mele nu mai ma lasa sa vorbesc deoarece ele mi-a facut mult rau dar si-a cerut scuze cu verisaora mea nu ma mai lasa pentru ca ma vorbit pe la spate dar eu am vorbito mai mult. si el nu vorbea cu prietenul lui mi-a zis ca nu o sa se mai impace cu el dar tot sa impacat dar pe mine nu ma lasa sa ma impac cu verisoarmea el mereu face ce vrea dar pe mine nu ma lasa zice sa ascult de el dar il iubesc si nu vreau sa ii dau papuci chiar daca cateodata ma enerveaza rau
dau funda

Răspuns Câştigător
| FrumushykaTha a răspuns:

Vorbeste cu el...adica el sa impacat cu prietenul lui si tu ar trebui sa faci la fel daca asta crezi ca e mai bine pentru tine...da e bine sa il asculti pentru ca iti vrea binele dar si tu ai dreptatea ta

8 răspunsuri:
| secsilicioasa a răspuns:

Sa stii ca pana acum asa am fost si eu.Si hai sa iti spun fericitul meu rezultat pentru ca am fost fata ascultatoare si l-am iubit si am lasat de la miine El m-a inselat ca porcul in tot timpul asta si desi il prindeam tot il iertam si nu ma lasa sa ma imbrac mai sumar decat cu el si nici cu nicio verisoara de-a mea sau sa plec undeva sau sa mai vb cu prietenii mei sau sa stau la pc.decii spune-mi uh el avea un prieten cu care i-am spus sa nu mai vb si a vb pe ascuns cu el si tot ce vroia el facea si acum mi-am facut un nou [prieten dar nu mi-a zis niciodata sa plec acasa daca ies undeva sau sa fac ceva ce nu vreau. deci pune stop inainte sa nu mai ai puterea sa o faci il iubesti stiu...dar daca mai continua asa sa stii ca ceva nu miroare bine! Cauta si documenteaza-te despre ce face si ai sa ramai masca! Succes!:*

| Alejandra4785 a răspuns (pentru secsilicioasa):

Pai si pe mine m-a inselat q una si nu mai sunt q el acum e k alta

| Jennny a răspuns:

Pai spuneti parereastraight face
si fa ce vrei tu.
nu esti papusa lui sa faca ce vrea cu tine.straight facewaiting

| AnaMaria_3489 a răspuns:

Eu spun sa porti o discutie cu el si sa il intrebi daca tine la tine cum tii tu la el. Daca evita subiectul sau chestii de genul nu cred ca mai ai ce face cu el din moment ce ti'a creat atatea problemee!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba eu cred ca ar trebui sa te desparti. Fara suparare dar daca o sa continui sa asculti de el o sati pierzi prietelenele.Sau incearca sa vorbesti cu el sati impui punctele de vedere.Sa ii spui sa nu iti mai xcontroleze viata.Ca asta nu e iubire e bataie de joc sa sti.Trebuie sa vorbiti si daca nu vrea sa termine asta e urmatorul ce naiba esti o fata nu un caine dresat, Daca vede ca il asculti va continua si thu vei fi cea care va avea de suferit apoi.

| MihaiRusu88 a răspuns:

Cum dracu' sati comande un baiat de 5 luni nu cumva e prea tanar?

| Mada_6077 a răspuns:

Spune-i ca daca te iubeste nu ar trebui sa se poarte asa cu tine...si daca reactioneaza "violent" nu mai are rost sa continuii

| AlexyMixy a răspuns:

Paii...Uite un sfat. Nu te lasa intimidata si nu te lua dupa altii chiar si daca il iubesti te poate indruma spre rau si maine poimane te poate lasa balta si o sa regreti...Atat am avut de spus pupici kiss