Demnitatea ei nu sta numai in asa zisul "atu". Nu va fi ea nici prima nici ultima care isi va pierde virginitatea. Daca o fata a avut o relatie inainte de a-si intemeia o familie nu e sfarsitul lumii. Daca fata isi pierde virginitatea cu un alt barbat care nu e sotul ei nu are nimic. Tu esti cumva tipul de persoana cu ganduri mai vechi, adica 'nimic' pana la casatorie. Dar spune-mi tu unde ai mai gasit in ziua de astazi fete virgine? Poate una din 100 de fete care sa fie virgine pana la casatorie. Si inca ceva. Daca sotul ei nu va fi virgin si ea va fi virgina atunci cand se vor casatori, lui ce cuvinte ii poti atribui? Numai ea isi pierde demnitatea si onoarea inaintea sotului ei, numai ea va fi cea dezonorata? Sotului nu i se va pune nimic pe caciula, nu? El va fi cel sfant si curat si ea dezonorata; si faptul ca el nu mai e virgin nu va conta pentru fericirea, familia si viitorul lor nu?
Da, o sa se comporte mai diferit, dar parerea mea e ca inca nu e timpul sa te dezvirginezi , mai asteapta si tu inca 5 luni si apoi, sau macar sa aveti un an
Totul depinde de ce anume vrei si daca simti ca te iubeste, puteai scrie varsta ta si a lui
5 luni e mult prea putin. Ce stii despre baiatul asta? Esti la o varsta potrivita pentru relatii sexuale (+18 ani?) Daca raspunsul este nu, te sfatuiesc sa mai astepti. Intr-adevar, nu mai suntem acum 100 de ani, cand fetele se maritau virgine (cum spunea cineva) dar sexul trebuie facut cu cap, atunci cand ai o anumita maturitate si esti pregatita sa-ti asumi anumite riscuri precum: sarcini nedorite, BTS-uri, alte afectiuni ginecologice. Inainte de a-ti incepe viata sexuala, trebuie sa-ti pui intrebarea: ce fac daca raman gravida (se intampla mai des decat crezi, mai ales la varste fragede, cand partenerii sunt lipsiti de experienta si nu stiu sa se protejeze). In afara de asta, relatiile in adolescenta sunt trecatoare. Daca tot iti schimbi partenerii, cresc riscurile de a te umple de boli si de a face cancer de col uterin. Prin urmare, sexul nu e deloc o joaca, fiindca poate avea consecinte extrem de neplacute. Se practica doar in cadrul unei relatii serioase, respectand anumite norme de igiena si protectie si nu aiurea. Daca procedezi altfel, o faci pe riscul tau.