| amberjuly a întrebat:

Sunt cu un baiat de 6 luni. La inceput n-am vrut neaparat sa facem sex pentru ca am vrut o relatie frumoasa/sanatoasa... etc. nici el n-a insistat. de cateva saptamani am ajuns in situatii f intime, saruturi pasionale, mangaieri tandre, feelinguri mai intense decat la unele partide de sex, dar niciodata n-am mers pana la capat. Stiu ca barbatii sunt mai nerabdatori... nu-mi explic. nu vreau sa ma grabesc... dar mi se pare ciudat. E o persoana foarte pasionala.

Răspuns Câştigător
| yami a răspuns:

Poate nu s-a simtit pregatit si nu vrea sa faca ceva gresit. poate sunteti la o varsta frageda, si asta, la un baiat, poate fi uneori o problema... din cauza senzatiilor puternice, sa-i fie teama sa nu rateze momentul...intelegi? ia-l incet, da-i de inteles ca-i esti aproape orice ar fi...cu timpul sigur se va simti in siguranta si in stare sa duca pana la capat "jocul pasiunii"happy

6 răspunsuri:
| Parintele a răspuns:

Pai lasa-i de inteles ca vrei mai mult.

regis
| regis a răspuns:

Sexul nu este nici urat nici nesanatos.

| Delia 75 a răspuns:

Baiatul te respecta si nu vrea sa depaseasca limitele impuse de tine pentru a nu te pierde. Daca tu esti pregatita sa mergi mai departe fa l sa inteleaga acest lucru.Nu astepta ca el sa ghiceasca acest lucru, nu are de unde sa bainueasca ce iti trece tie prin capsor...laughing

| amberjuly explică:

Multumesc pentru raspunsuri... in mod normal as fi vorbit cu el... dar cred ca la inceput si cu discutiile despre partea intima trebuie avut grija... as vrea sa se intample de la sine... dar daca ma preocupa problema asta imi vin idei: oare nu ma iubeste indeajuns, oare stie ca il iubesc mult si el nu ma iubeste la fel de mult si nu vrea sa ma raneasca(ne cunoastem de mai multi ani si ne respectam reciproc), oare nu sunt suficient de buna pentru el... etc happy e o persoana greu de "citit" ca altfel mi-as da seama ce se intampla in mintea sa. Mai astept pareri. Oare nu toti baietii ar merge "mai departe"?

| rebeka_3345 a răspuns:

Poi fiecare cum simte, eu tot la 6 luni am facut-o cu pr meu, virgina fiind... nah. pai daca el zice ca te ast at nu te ingrijora, ar trebui sa vb cu el... e cel mai bine...

| jani a răspuns:

Linisteste-te nu stiu cati ani ai dar nu are inportanta mare varsta. Daca el nu a facut primul pas si nici tu nu inseamna ca nu vreti amandoi.Se intampla ca sa va fie rusine unu de altu.si daca nu se intampla cea ce ati vrea amandoi s-ar putea sa devina o dorinta asa de mare ca tu sau el o veti face cu cineva mai indraznet.Va inselati unu pe altul da in timpul asta va ganditi unu la altu.Si asa se va duce de rapa tot. S-ar putea la un alt forum pe net sa puna si el aceeasi intrebare ca tine. Puneti-va la masa si vb despre asta.Pare a fi banal dar trebuie vorbit despre ea. daca nu va fi fatal.Si e Pacat.