Cu siguranta este o dovada de dragoste adevarata in cel mai clar sens din moment ce a renuntat la liceu doar ca sa stea cu tine acolo. Simta-te norocoasa ca ai un asemenea baiat alaturi care se sacrifica pentru ca nu poate sta fara tine.Multa bafta si la mai multe luni impreuna
Crezi ca ar fi vrut sa scape de scoala? Nop, eu nu cred adica ar fi dat bacalaureatul si e cam greu renunti la scoala cand treci a 12-a. Poate ca ar vrea sa vina in Italia? Totusi o putea face si apoi.eu cred ca este o dovada de dragoste si daca si tu il iubesti merita
Buna,
cu siguranta te iubeste foarte mult si sunt sigura ca aveti un viitor mare impreuna.Pai...eu va doresc sa fiti fericiti si iubitiva incontinuare!
Bye Bye!
Draga mea Rox
Desigur este o dovada de dragoste! In acelasi timp este si o dovada de lipsa de maturitate.
Sfatul pe care pot sa ti-l dau este urmatorul : daca il iubesti cu adevarat atunci il trimiti acasa sa-si termine studiile.
Iti doresc sa dai dovada de intelepciunea de care ai atat nevoie!
Sigur este o dovada de dragoste, dar in acelasi timp este cam iresponsabil, sa se lase de scoala si sa vina la tine. Ce o sa faca, cine il v-a angaja, te-ai gandit? Noroc!
Acum clar este o dovada de dragoste
dar dragostea aceasta poate fi de moment. poate fi pentru toata viata pentru 5 10 70 de ani
asta nu o poti sti nici tu nici el si cu atat mai putin noi dar... bucura`te traieste clipa pentru ca acum te iubeste
Eu zic ca e chiar o dovada de dragoste sincera. uh cati ani ai? ai grija de el. daca a facut asta inseamna ca te iubeste cu adevaratnu doar vroia sa scape de sk...va doresc multe luni sau chiar ani de acum inainte impreuna. quidate
Buna,
parerea mea este ca dap. E o dovata nu neaparat ca te iubeste dar, tia dovedit ca insemni ceva pentru el.Frumos din partea lui. NU multi ar face asa.
Eu am 16 ani iar el 18. a venit deja in Italia si a inceput munca. eu nu am vruta sa vina tocmai pentru ca imi e frica ca la nu nu va mai relua scoala si nu vreau sa isi strice viitorul din cauza mea