anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt cu un baiat de 8 luni, dar nu pot sa-mi dau seama daca il iubesc sau nu. Ce sa fac? El deja face planuri de viitor, ce ne priveste pe ambii desigur! in acest timp ne-am despartit deseori, am stat despartiti mai mult de o luna, timp ce eu m-am intilnit cu altul! Acum iata ne-am impacat si parca totul merge bine! Totul merge spre ceva mai intim, insa mi-i frica, deoarece nu pot sa-mi dau seama daca simt ceva pentru el! ajutati-ma va rog mult!)))

Răspuns Câştigător
| xSweetAnGeLx a răspuns:

Ai grija! e primul meu sfat
multi baieti folosesc chestiile astea "planuri pe viitor" doar ca sa se dea la fete, adica e o chestie mai veche, cand vor sex sau asa... sa pretinda ca chiar vor ceva serios cu tine mai ales daca tu ai spus " Totul merge spre ceva mai intim."
deci ai grija sad poate sa obtina ce vrea si dupa sa te paraseasca
. nu sunt sigura de raspunsul meu dar e ceea ce mi-a trecut prin cap prima data cand am citit
oricum sper doar sa fie o greseala din partea mea si sper ca el chiar sa te iubesca cu adevarat. cat despre daca chiar vrei sa stii daca il iubesti. as spune sa iti imaginezi daca ai putea sa nu mai vorbesti cu el un anumit timp, sa nu te mai gandesti la el, sa nu il vezi.
imagineazate cam cum ai fi fara el si o sa iti dai seama daca chiar ti la el
Sper ca am ajutat, bft :*

| bolfunea89 a răspuns (pentru xSweetAnGeLx):

M-am gindit si eu la asta, ca ar dori sa se foloseasca de mine, doar k cam mult asteapta-8 luni.ma gindeam ca poate sa incercam sa avem ceva si dupa asta sa nu-i mai scr, sa nu-i mai sun.si voi vedea ce va face el atunci,daca ma va cauta, daca chiar va avea nevoie de mine.dar daca ar fi nu, atunci cred ca mias iesi din minti.

5 răspunsuri:
| bebelotz a răspuns:

laughingsadlaughing Sincer eu nici nu stiu ce sa mai fac, sa rad sau sa plang?thinking De ce? Simplu, pentru ca si eu sunt cam in aceias situatia ca si tine, numai ca eu sunt cu el de 7 luni nu de 8 si ca noi nu am fost despartiti mai mult de 5 zile, in rest absolut tot ce ai zis tu mai sus ni se potriveste si cu planuri de viitor si cu tot laughinglol trist dar adevarat. Si apropo ca raspuns la intrebarea ta: eu zic ca ar trebui sa te lasi purtata "de val" ca sa zic asa si sa nu-ti mai bati atat capul ca vai ce ma fac, lasa sa decrga totl de la sine, e mai simplu asa nu crezi? Oricum daca ti-e scris sa fii cu el vei fii daca nu, nu orice ai face tu, si cu asta basta. Succes big grin

| aryana1991 a răspuns:

Nu poti sa iti dai seama pentru ca esti mult prea speriata de planurile de viitor pe care le face el.vb cu el si spune-i k nu vrei sa grabiti lucrurile si ca nu face decat sa te indeparteze...bafta

| bolfunea89 a răspuns (pentru aryana1991):

Nu ma sperie planurile de viitor,doar ca, cind ne desparteam,eu nul deranjam,tot el imi skr,dar in timpul acesta vb si cu alte fete.mie imi skr ca ii este dor,ca vrea sa ma vada,una alta,dar si la celelalte le skr kas dragute,ca sa iasa la o plimbare,si la kit nu acceptam,el le skr tot mai des,sau asta e un mod de a se apara de singuratate, caci el e gemeni, si ei sunt ft komunikabili si nu pot in singuratate.acum ultima oara cand ne-am impacat, mi-a zis ca nu poate fara mine, kaci numai cu mine vrea sa fie.si de la o persoana neutra am aflat ca el ft mult a suferit cand a aflat ca ma intilnesk cu altu! si ca din kite ia povestit, a inteles ca el ma iubeste! si nu am motive sa nu cred persoana ceea! doar ca singura iata numi pot da seama ce simt si daca vreau ceva mai mult cu el.ma skoate din sarite faptul ca ii place sa flirteze, si cand suntem impreuna in oras, nu pierde okazia sa se holbeze la altele.inteleg k asa le e natura lor, dar stiu ca daca ai prietena, deja nu mai faci kesti asta.am diskutat cu el, parca a inteles, dar totusi...

| Serafir a răspuns:

Da-i viteza