anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt cu un baiat de 9 luni de zile.si totul parea sa decurga minunat intre noi. dar de cand am terminat cls a8 nu ne-am mai intanlit delocsadsi il simt distant fata de mine.inainte(acum vreo luna, doua)vb zilnic la telefon mai ales noaptea(12)pana de dinineata la(6-7). imi spunea tot timpul ca ma iubeste si nu poate sa stea fara mine...etc.iar acum e asa de schimbat.sadnu stiu ce se intampla cu elcryingl-m intrebat daca are pe cineva dar el sustine ca nu:-ochiar i-am dat de jurat.nu stiu ce sa mai credsadeu il iubesc si vreau sa continuam aceasta relatie.broken heartva rog mult un sfat, repede! cel mai bun raspuns primeste funditawinking:-x

2 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

De ce nu te-ai mai întâlnit cu el? Încearcă să te întâlneşti cu el şi să vezi cum se comportă faţă în faţă cu tine. Sună-l tu mai des, poate s-a plictisit, vorbeşte-i de ceva nou, întreabă-l ce părere are despre x, y. Fă conversaţie! Baftă!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu zic sa va stergeti mucii apoi sa scrieti aici...la clasa 8 sa ai deja iubit, a innebunit lumea, corpul nu e pregatit la varsta voastra si un sarut implica multe mucosilor