Cartea nu-ti place, planuri de viitor nexam, vremea trece repede si uitea asa te trezesti pe la 20 de ani prinsa in propiile tale imaginatii cu iubiti perfecti care le stie pe toate, fumand iarba si asultand pe Bulea Spataru. Vezi ce dracu' faci cu corijentele alea si incearca sa-ti faci si proiectii de viitor, acum na-i nicio grije ca esti sub aripa lui mama dar o sa vine si timpul cand factorul decizional trebuie sa fii tu. Sule sa ti-o tragi sunt pe toate drumurile, la fel si tipi ca cel in cauza pe care la-i dumnezeit. Fă efort si iesi din pasivitate, ai 15 ani si viitorul in fata, dar depinde de tine.
Shot yourself!
O sa te bat cum nici mama ta nu a facut-o pana iti iese gărgăunii din cap, vezi ca ai potential, spor.
Ce poveste frumoasa:X.Sunt convinsa că îl iubeşti.Problema este ca te-ai plictisit de el.Să vezi tu, dacă pleaca o lună undeva ce dor o să iti fie de el după. Mereu e aşa:cand avem nu ştim să preţuim, după ce nu mai avem tânjim.Din descrierea ta este genul de băiat pe care orice fată îl doreşte.Să nu renunţi la el! Şi da, are dreptate.
Serios acum,te-ai plictisit de un tip care asculta rap,e "perfectiunea intruchipata" si te iubeste?! Nu esti normala!
Plus ca voi ati trecut prin multe,a fost primul baiat din viata ta (si ultimul cred si sper,ca va potriviti perfect,dupa parerea mea) si ati asteptat o gramada de timp pana sa fiti impreuna.
Daca esti nesigura de relatia voastra pentru faptul ca lui ii place sa faca pe seful,stai linistita,asa fac toti barbatii care vor ceva serios, vor sa detina controlul (atentie, asta nu inseamna ca poate intrece masura).Dar sa stii ca exista solutii si pentru asta, doar "in spatele unui barbat puternic, sta o femeie si mai puternica", deci...sunt convinsa ca esti o fata desteapta si stii ce ai de facut ca sa-ti mai potolesti barbatul.
Succes in dragoste, ramai cu "perfectiunea intruchipata".
Mi se pare ca tu esti miezul in aceasta situatie. Pentru ca baietii sunt deseori incontrolabili si fetele trebuie sa le dea o lectie. Daca nu pauza este solutia ce mai buna.
Oh god iar dau de tine . Ti-am citit tot romanul . si da-mi voie sa iti spun ca daca prietenul tau era asa perfect si expert puteai sa il inviti pe TPU sa isi faca cont, ca sigur primea admin daca la 20 de ani are fantezii cu fumat iarba pe muzica lu doc il contrazic putin, daca vrea sa fumeze iarba sa o faca pe muzica lu haarp cord ca are un efect instant si eu ascult cedry2k, doc, deliric, alan, kepa, three days grace, bmth, linkin parca etc in general Hip hop, rock, dubstep si drum'n'bass, reggae dar nu am avut fantezii din astea in viata mea ok acum raspunsul in sine. Cateodata cand iubesti o persoana atat de mult, te plictisesti si trebuie sa te indragostesti si de alta persoana, la fel si cu melodiile, daca asculti o melodie non stop te plictisesti de ia si te pui sa cauti alta si tot asa. Va propun o pauza de 2 sau 3 saptamani si cred ca dupa aceea va reveni totu la normal :p Iti doresc mult noroc.
Ma lasi? Ultima oara cand a fumat pe Haarp vroia sa se calugareasca)
Nu isi face cont pentru ca uraste netul.
Si fumeaza pe multe melodi..in general pe melodii despre.,... iarba
Si eram sigura ca tot tu ai sa imi raspunzi la intrebare
Si da am vrut sa luam o pauza...dar dupa 2 zile nu am mai rezistat asa ca ne-am dat seama ca nu pauza este solutia.
Mi se pare ca tu esti miezul in aceasta situatie. Pentru ca baietii sunt deseori incontrolabili si fetele trebuie sa le dea o lectie. Daca nu pauza este solutia, incearca sa mergeti aman2 la un psiholog si sa va examineze situatia pentru ca sunteti ca 2 copii siamezi care refuza sa se separa.
Curiozitațibărbați întreabă: