| alexandraaaa_9944 a întrebat:

Sunt cu un baiat de 9 luni, il iubesc foarte mult. Dar m-a inselat o data cu o fata fiind o saptamana! Acum a plecat la scoala intr-un oras departe de mine. imi este foarte dor de el. si simt ca ma inseala! si ca filtreaza cu alta fata! dati-mi un sfat sa nu mai fiu cu el? ajutati-ma va rog mult!

Răspuns Câştigător
| eme a răspuns:

Imi pare rau sa te dezamagesc, stiu cum e sa fi fata, sa pui suflaet pentru un baiat, sa-ti fie dor, sa vrei sa fi cu el.sad
iti spun ca nu are rost sa te mai consumi. odata ce a plecat din oras nu mai puteti avea o relatie.Va gasi alte fete, fi sigura ca nu va refuza o noua relatie, tu fiind departe.(e baiat.si sti ff bine ca ei nu gandesc ca noi, fetele). Crezi ca e bine tu sa suferi si el sa fie cu alta? Mai bine ai privi in fata cu optimism, gandeste-te sa-ti fie tie bine, priveste relatia cu el ca pe o perioada placuta din trecutul tau. Oricum esti tanara, vei intilni o gramada de baietiwinking

3 răspunsuri:
| ATHOS a răspuns:

Nu mai sta pe ganduri Alexandra. O va mai face.
Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lasal vino cu minie

| iubimikmeu a răspuns:

Sa nu mai fii cu el...f simplu zii ca nu esti sigura de ceea ce face el la scoala si zii ca mai bine fa-ti despartii siveti ramane amici