| Alisu_5043 a întrebat:

Sunt cu un baiat de 9 luni, si ne-am gandit sa incepem si alte parti ale relatiei :sex.
as vrea un sfat, sa o fac sau nu, ( parintii nu sunt de acord cu el, DELOC), ma gandesc ac poate o fac si mai tarziu ne despartim ( eu sunt virgina), si poate muuullttt mai incolo gasesc un baiat care raman cu el si acel baiat imi reproseaza acest lucru, sau poate nu ma va iubi asa mult stiind ca nu a fost primul. help crying, nu fiti rautaciosisad

Răspuns Câştigător
| iepurasha a răspuns:

Gandeste-te in primul rand la ceea ce vrei tu...nu trebuie sa faci compromisuri doar ca sa-l tii langa tine. Daca tine la tine ar sa astepte daca nu vei realiza niste lucruri in legatura cu el, iar daca vei cunoaste alt baiat si va rade de faptul ca inca esti virgina inseamna ca e ipocrit.mult succes in ceea ce iti propui

13 răspunsuri:
| Acvila a răspuns:

Cred ca cel mai mult conteaza aici daca tii la el sau nu.Si din cate spui tu, ca te gandesti ca daca vei fii cu altul si iti va reprosa...ma gandesc ca nu esti prea sigura de el.De ce nu mai astepti, sa te simti sigura ca faci pasul corect.Pana la urma, si daca va despartiti, nu toti gandesc la fel.Mai ales daca tu chiar l-ai iubit pe cel cu care ai fost.
Tu stii ce simti si cat de multa incredere ai in relatia cu prietenul tau.

| VogueB a răspuns:

Daca ai in jur de 15, si tu chiar iti doresti asta, fa-o, dar nu de gandul despartirii. Daca te intelege ca trebuie sa mai asteptati, bine, daca nu, nu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai asteapta un pic sal cunosti mai bine. nu face aceeasi prostie ca alte fete. dupa ce vezi ca te iubeste intr-adevar si te simti pregatita facetio

| foxi a răspuns:

Ce-i cu graba asta?

| maya_2186 a răspuns:

Sincer...mai asteapta... temerile tale s-ar putea sa se adevereasca.

| butterfly energy a răspuns:

Alisu, din intrebarea ta imi dau seama ca nu esti sigura pe ceea ce ai vrea sa faci! Sfatul meu este sa te gandesti la relatia ta cu acest baiat, la sentimentele tale, ale voastre.la clipele petrecute impreuna>>fericite:X

| Alëxąndŕą a răspuns:

Pai eu zic sa nu intreti o relatie sexoala cu el si ascultai pe parinti tai nu it zic de rau fato nu it distruge virginitatea asculta-ma te rog nu ai deunde sa stii ca vei ramane cu el poate dupa ce faceti sex se v-a preface ca nu s-a intampla nic chiar daca a zis de prima oara asa tu nu te gandest ce pedeapsa ai primi de la parinti tai daca tiai pierde virginattea si cu cine? Eu zic sa il testezi daca nu o so faceti vrea doar sex daca da e bun si te poti darui lui cu incredere sexu conteaza intr-o relatie dar daca te ar intelege ar sti ca este baiatul potrivit eu nu it zic de rau dar mai sta si sa vezi daca vrea doar sex si eu zic sa nu o faci sa vezi daca e intelegator cu tine inainte sa se inventeze prezervativu tineri nu o faceau asa cu ori s cine si se intelegeau bine nu fi proasta vezi daca te intelege

Raspuns Nu si ps nu te lua dupa baieti ca ei normal ca o sa fie de partea lui nu de ata

| vasiledumitru a răspuns:

Eu zic sa no faci ca apoi vei regreta mult.

| butterfly energy a răspuns:

Alisu, din intrebarea ta imi dau seama ca nu esti sigura pe ceea ce ai vrea sa faci! Sfatul meu este sa te gandesti la relatia ta cu acest baiat, la sentimentele tale, ale voastre.la clipele petrecute impreuna>>fericite:X

Sfatul meu este sa iti reevaluezi sentimentele fata de el.vezi daca sunt puternice si daca si ale lui sunt. daca va iubiti puteti face dragoste, dar daca te indoiesti de prietenul tau, ar fi mai bine sa mai astepti! te pup ai grija de tine

| SalamdePorcpentruTriviaAmuzante a răspuns:

Pai daca etsy pregatita si stapana pe tine o poti incepe oricand
dar ar fi frumos sa ramai virgina pana in noaptea nuntii
iar atunci cel iubit nu o saty reproseze nimic si o sa fie mult mai bucuros ca el a fost primul barbat din "viata ta"
acum ste alegerea ta
succes

| Alisu_5043 explică:

Multumesc foarte mult de sfaturi:*, aveti dreptate fiecare, ne iubim foarte mult, el spune to tce gandeste ma iubeste, mi-a povestit ca intotdeauna si-a dorit o virgina si ca o fost ade a lui care a stat 2 ani nu a iubito extrem d mult pentru ca stia ca nua fost primul, ei 2 cand s-au despartit ea i-a spus lui " sper sa gasesti o virgina cum ti-ai dorit", a spus ca nu vrea sa-l uit niciodata vrea sa ramana cu mine etc..., e mai mare ca mine, da este adevarat nici eu nu stiu ce vreau, sunt momente in care imi spun da o fac, momente cand sunt in cumpana, ma gandesc si la el ca, cat poate rezista. Nu ma gandesc neeparat a despartire, dar DACA ma despart de el si viitorul prieten voi ramane cu el, nu neeparat ca imi va reprosa ca nu am fost virgian si cine stie cu cati am facut-o, dar totusi exista o teama, mai ales ca baietii din ziu ade azi sunt f dificili si amagitori. Va multumesc inca odata

| bybutterflysing a răspuns:

Iubitul tau are 9 luni?

| Bittersweet_8364 a răspuns:

Daca o sa stai cu temerile astea mereu nu ai de unde sa stii.Nu risti, nu castigi. O singura chestie iti zic.Nu o face decat daca tu iti doresti.Si daca chiar iti doresti lasa temerile la o parte si lasa-te purtata de val:X