O discutie sincera v-ar prinde bine!
Nu poti sa faci nimic, daca el nu vede unde greseste, arata-i si demonstreaza-i asta!
Vorbeste calm si sincer! imposibil sa ju te inteleaga!
Pai sa nu-i zici nimic de aceasta! Intoarcei cu aceeasi moneda! Adica nul baga in seama, filtreaza cu altii...fa cumva sa fie gelos! Stii unele sentimente de gelozie deschide multe usi! Poarta-te un pic mai rece cu el! Si vezi ce o sa se intimple, daca o sa fie ceva pozitiv atunci sa stii ca inca simte ceva pentru tine, dar daca nu atunci n-are rost sai joci pe dinaintea lui! Fai niste teste! Succese
Dragostea cu sila nu se face, daca te intalneai cu el prea des, asta a dus in timp la monotonie si el acum nu mai este interesat de tine, mai ales ca la o varsta frageda, nu prea apreciezi persoana de langa tine si doresti sa cunosti cat mai multe persoane.
Buna! Eu cred ca el a inceput sa se plictiseasca(sa spun asa) de tine.Dar cam toti baietii sunt asa, dupa putin timp cand ii vei atrage atentia o sa-si revina.Succes! Sper ca te-am ajutat!
Discută cu el, așa nu rezolvi nimic decât să te amăgești auzând critici de la alții.
Sa plictisit de tine, va trebui sa te resemnezi, cauta-ti si tu alte preocupari, poate daca nu te mai vede cum te tii de capul lui sa ii retrezesti interesul, altfel o sa iti spun direct ca il deranjezi
Trebuie sa discuti cu el pe tema asta si sa vezi daca mai are rost sa stati impreuna, ca el imi pare ca s-a cam plictisit.
Monotonie clar incearca sa faci ceva sa ii starnesti interesul sa ii atragi atentia tragei usor una peste ochi sigur va remarca incearca sa fii subtila