Sunt in aceieasi situatie ca tine daca ai citi prima intrebare a mea ti-ai da seama de asta. nu o sa mai dureze mult pentru ca tu il santajezi cu faptul ca te sinucizi daca nu e cu tine.nu o sa poti sa fii cu el mereu asa cum vrei tu, in primul rand el si-a pierdut respectu fata de tine pentru ca ai incercat sa te sinucizi. ia-ti pauza ceva timp si panseaza-ti ranile. stiu ca e greu... mi-a fost incredibil de greu pe parcurs.Cum ai putut sa traiesti inainte fara el (inainte sa il cunosti) cred ca ai sa poti si dupa. pentru ca nu te-ai nascut cu el. oricum priveste partea buna. pe parcurs te vei cali si nu vei mai simtit nimic. pune-ti in ordine gandurile. gandeste-te la cateva lucruri. cele mai grele pe care crezi ca nu o sa le reusesti. fa-le exact pe alea. o sa iti fie bine pe viitor. viata merge inainte. esti orbita de "obsesie" pentru dragoste nu e. si nu vezi lucrurile asa cum le vad cei dinafara. Si eu tot obsedata am fost. e greu.
In viata nu poti sa ai tot ce iti dorestii si ce iubesti si sa ai aproape. dar la tine e un caz mai ciudat si diferit de alte relatii in ciuda faptului ca el deja sta cu tine ca sa nu mai faci un asemenea gest sau sa il condamne parintii.restul pe el (iubitul tau)cauta mai bine sa iesi din relatia cu el, ca e cel mai bine si cauta caldura blandete in alta parte, in alta persoana.nu merita sa recurgi la asemenea gesturii, care iti pun viata in pericol, si daca iti place dragostea cu sila sau cu forta, e viata ta, e cel mai bine sa te gandesti ce ai de gand sa faci cu ea, nu astepta iubire din partea lui ca, cum ar fi ultima pe care o ai sau ai avut-o, altii au mai suferit dar au trecut cu greu, au ramas socate dar asa e viata daca nu ti'e sortit. poate el intre timp s-a racit de tine, a zis nu mai merge.nu asa se pune capat unei relatii dar nu poti schimba lumea intr'o zii, daca ai cladit cu greu se poate darama usor
In primul rand este greseala ta ca ai facut acel gest "de disperare" sa zic asa. Gandeste-te ca viata ta este CEA MAI IMPORTANTA. Baietii vin si pleaca. Este normal dupa cele intamplate, familia sa nu te mai lase sa mai fii cu el. Incearca sa-i intelegi, si mai lasa-i un timp apoi incearca sa vorbesti cu ei, si demonstreaza-le ca te-ai maturizat si ca nu vi mai face astfel de gesturi. Pentru ca ei de asta nu vor sa te mai lase cu el, gandindu-se ca ai mai putea face gesturi de genu'. Demonstreaza-le mai intai ca te-ai maturizat apoi explica-le, si ai sa vezi ca totul va fi bine. :*
linarkfts întreabă: