| Anastasia98 a întrebat:

Sunt cu un baiat de aproape 3 luni dar nu facem decat sa ne salutam si mai vorbim din cand in cand pe messenger.Cum sa fac sa devenim mai apropiati si sa-l fac in acelasi timp sa ma placa si mai mult si sa vrea sa fie mai des in preajma mea?

Răspuns Câştigător
mariana
| mariana a răspuns:

Dupa cate imi dau seama, voi fiind colegi, aveti o relatie de natura camaradereasca. Cred ca este mai bine sa te pastrezi in cadrul acestei relatii un timp, pentru a vedea daca intr-adevar baiatul respectiv este interesat de tine ca prietena. A-i face avansuri nu mi se pare potrivit pentru ca, s-ar putea ca el, in etapa actuala, sa nu fie interesat de ceva mai mult. Daca si el te place pe tine se va manifesta si atunci poti sa-ti arati si tu interesul fata de el.
Nu te-as sfatui sa-l inviti acasa la tine, cand parintii tai nu sunt acasa, asa cum te-a sfatuit Sexygirl2000Love, pentru ca aceasta nu este o metoda corespunzatoare pentru varsta pe care o ai tu.
Baiatul ar putea interpreta altfel invitatia ta si atunci s-ar putea sa evolueze lucrurile intr-o directie nedorita de tine, ori chiar periculoasa, daca cineva te vede ca duci baieti in casa in lipsa parintilor si le spune acestora, ce s-a intamplat in lipsa lor.
Daca insa sunteti colegi, puteti invata impreuna chiar acasa la tine, insa in prezenta parintilor tai. Puteti asculta muzica, urmari un film etc.
Fii tu insuti, fara exagerari si vei vedea ca vor fi interesati si alti baieti de tine si atunci si el isi va arata interesul, daca tu esti cea care-l interesaza cu adevarat.
Un bun sfarsit de saptamana si multa sanatate.

4 răspunsuri:
| Sexygirl2000LOVE a răspuns:

Invital la un suc in parc sau la tine acasa cand nu sunt parinti tai acasa. vorbiti, radeti sidupa un timp dai un sarut pasional pe care sa nul uite.inaerca sa-l vezi cat mai des cu putinta, sa va intalniti des, dar sa nul sufoci

| LexUTz a răspuns:

Spune-i ce simti, da-i de inteles ca vrei sa il ai in preajma ta cat mai mult timp si fa-l sa iti spuna ce simte cu adevarat pentru tine! Sper pentru tine ca o sa fie absolut sincer!

| Bubbles_8156 a răspuns:

Nu ii mai acorda multa atentie.

Cu cat o sa vada ca nu ii mai acorzi multa atentie va incerca singur sa te faca sa il iubesti.

| catalinagabriela a răspuns:

Asta e relatie?"dar nu facem decat sa ne salutam si mai vorbim din cand in cand pe messenger"