| Alexa_4801 a întrebat:

Sunt cu un baiat de aproape 5 luni de zile si ne certam cel mai des din cauza faptului ca nu ne prea intalnim desstraight face ce ma sfatuiti? Sa mai continuam relatia sau nu? am vorbit cu el a zis ca incearca sa se schimbe si stiu ca tine la mine petru ca imi arata astasad

6 răspunsuri:
| AndreeaLupan a răspuns:

Bunaa...pai daca tine la tine e si mai incearca sa vorbesti cu el si sa-i zici ca nu va vedeti prea des, si ca iti este dor de el, si daca cu adevarat tine mult la tine se va vedea mai des cu tine.

Nu cred ca ar fi bine sa va despartiti.Bafta

| Bacemi a răspuns:

Sa inteleg ca tu pui mult suflet si el pare indiferent. Tu ai vrea sa va intalniti mai des si el pare ca are mereu ceva mai bun de facut. E destul de greu sa te impaci cu asta. Dar sa stii ca uneori e mai bine sa te vezi mai rar pentru ca atunci cand intalnesti partenerul sa fie frumos, ai mai multe de spus si e mai bine asa. Daca totusi cand voi va vedeti e la fel si nu se schimba nimic inseamna ca aveti o problema. Comunicarea si sinceritatea nu pot lipsi dintr-o relatie. Nu stiu de ce dar ma tem ca acest baiat nu te apreciaza asa cum ar trebui.

| afk95 a răspuns:

happy. da-i papucii!
big grin

| Lolly94 a răspuns:

Bunahappy. Daca iti arata ca te iubeste si tine la tine, nu este cazul sa te desparti de elhappy. Km problema asta o am si eu... dar nu e nevoie sa ma despart de el din cauza asta, doar simt ca ma iubeste:X

| luna_1817 a răspuns:

Daca nu va int des, presupun ca va desparte distanta. vorbeste cu el si spune-i ce se intampla cu el de cauta motiv de cearta. daca sunteti 2 oameni maturi si stiti ce vreti eu zic sa o continuati dar sa mai rariti certurile.incercati sa discutati frumos, fiecare om are dreptul sa spuna ce il deranjeaza si ce nu, insa nu trebuie sa bagati toate lucrurile marunte la suflet. daca si el a zis ca se schimba atunci este f ok. oricum nu este numai vina lui, este si vina ta deoarece intr-o rel sunt 2 nu doar 1.asa ca problemele rezolvati-le impreuna

| Vizitiul a răspuns:

In orice relatie exista certuri, e ceva normal, nu poti trai doar in armonie. Va certati din caza ca nu va intalniti des, pai, faceti ceva in privinta aceasta, intalniti-va des, puteti face un compromis daca va iubiti, daca nu puteti pune capat acestei relatii patologice. Daca a spus ca incearca sa se schimbe, eu zic sa-i mai dai o sansa, sa observi s-au nu schimbarea. Abia dupa poti lua o decizie definitiva in ceea ce priveste relatia voastra si felul in care va decurge pe viitor.