| adelynaa a întrebat:

Sunt cu un baiat de aprox. 1 luna. dar nu stiu ce se int cu mine adica de fiecare data cand ma duc sa ma intalnesc cu el ma simt ciudat. ca nu mai vreau sa fiu cu el, dar cand ne vedem ma simt mai bine mai usurata ca sa zic asa...
dar eu nu simt nimic pentru el nu stiu dc dar nu ma simt asa atrasa ca de alti baieti ca sa zic asa... el se comporta ft frumos cu mine si mi-a dat de inteles ca simte ceva pentru. mine ca imi tr poezii... nu stiu ce sa fac si cum sa procedez credeti'ma. nu stiu m'as desparti de el dar dc o sa ma despart de el il voi dezamagi. si nu'mi place ideea ca o sa creada ca mi-am batut joc de el, ma gandesc poate sa treaca ceva timp. sa petrecem mai mult timp impreuna ca sincer nu prea ne'am vazut doar ce vb la telefonsad sa va spun si varstele : eu am 18 si el 21

Răspuns Câştigător
| IloveME a răspuns:

Poate tocmai ca ti-a dat d inteles ca vrea ceva frumos cu tine u nu mai ai nici o atractzie fata d el.iti da impresia ca vrea sa t faca el sa.l cunosti nu s lasa s-o faci u singura.
parerea mea sa mai incerci! j eu am patit ceva asemanator,dar am mai continuat, j acu vad in el un baiat minunat cu care merita sa petreci clipe minunate!
nu sp ca la fel va fi si pentru tine, dar daca nu incerci niciodata nu vei sti!
succes!

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ce rost are sa stai cu o persoana pe care nu o iubesti?

| Mocton a răspuns:

Pai spune-i ca nu simnti nimica pentru el si ca ai vrea si fiti prieteni daca va incepe sa sufere nu ar trebui sa nu il mai vezi ci sa stai mai mult de vorba cu el daca se omoara din cauza asta e un fraier as ca vezi ce faci

| LittleZu a răspuns:

Stiu cum te simti. Esti nesigura pe tine, nu vrei sa provoci suferinta.Insa daca ii vei explica totul, probabil ca va intelege, zic eu.

| alyssa_6172 a răspuns:

Adelina draga, nu e nimic mai rau decat sa minti in dragoste. Daca te simti ciudat si ai dubii, inseamna ca ceva nu-ti place. De ce sa lungesti o relatie pe care nu o vrei? Daca spui ca nu vrei sa il ranesti, atunci ar trebui sa te grabesti. Cu cat trece mai mult timp cu atat se va atasa de tine mai tare, si atunci chiar il vei rani.
Spui ca atunci cand va vedeti te simti mai bine si ca nu va vedeti des...adica? aveti o relatie la distanta? sau de ce nu va vedeti mai des? si in legatura cu prima parte...mi se pare ca esti putin cam indecisa? nu il vrei cand nu va vedeti, dar te simti mai ok cand sunteti impreuna? eu zic ca ar trebui sa analizezi mai atent situatia, poate intr-adevar iti place ceva la el.
Sfatul meu este sa te gandesti bine si daca nu vrei aceasta relatie renunta la ea cat mai repede. Daca ti-e frica de singuratate si iti place ideea de a avea pe cineva, stai linistita, va veni acel cineva. Dar poate in felul asta il ratezi.

| MeMyseIf a răspuns:

Pai asta e,ca nu prea va vedeti...dar,nu numai acesta e motivul,sau poate ca pur si simplu nu-ti ofera acele emotii de care ai fi avut tu nevoie (chiar si vorbind la telefon)la moment,nu e tipajul tau? Nu cred ca face sa te chinuii acum cu astfel de intrebari,judeca mai simplu,adica nu te grabi sa pui capat relatiei,lasa sa mai treaca ceva timp ca sa intelegi care e problema,poate ca e in tine, tu nu esti hotarita(zic exemplu).Pur si simplu fii mai indiferenta si gindeste-te la avantaje(ca are grija de tine, poezii bla-bla)Bafta!