| FlorinaCtc a întrebat:

Sunt cu un baiat de aproximativ o luna,tocmai am iesit dintr-o relatie de lunga durata ( ma rog, nu "tocmai" ) cu destul de multe probleme. Asa ca mi-a pus speranta in relatia asta, care sper sa fie altfel.
Faza e, ca el a cam "bagat frica-n mine", mi-a spus de la inceput ca e super orgolios, ambitios, incapatanat, ca dureaza ceva pana tine el la o fata si ca nu a stat niciodata mai mult cu o fata de 3 luni,ca o sa-mi fie greu sa-l inteleg dar ca spera sa o fac, si ca-si doreste sa gaseasca o fata care sa-l puna pe jar.
Mie chiar imi place mult de el, si vreau sa fiu eu fata aceea. Sau macar sa incerc. Eu sunt super pesimista si ma gandesc mereu ca nu o sa stea mult cu mine, si chestii.
Cum as putea sa trec peste asta, sa "devin" eu fata aceea? happy

Multumesc, funda.

4 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Fi mai optimista si nu mai pune asa suflet intr-o relatie daca nu ai incredere ca va dura mult

| iubesteOrezul a răspuns:

Fa-i ceva sa nu te uite. Vezi tu ce i-ar placea.

| Alexandra_Alisa_Gancea_1991 a răspuns:

Incearca sa nu i arati chiar atat de tare ca esti inebunita dupa el, o sa te placa cu timpul, probabil si el a trecut prin aceiasi experienta candva si nu tia spus.bafta

| Moise_Teodor_1996 a răspuns:

Sti care e faza daca un baiat te place... te place asa cum esti... nu ar trebui sa te schimbi pentru nimeni ca si eu am facut aceasta chestie si mi-a parut rau dupa happy deci daca te place, te place asa cum esti oricum ai grijawinking