Recent am trecut si eu printr-o chestie asemanatoare, adica prietenul meu cel mai bun a mintit-o pe fosta cum ca eu o insel(ca sa stea cu ea evident), ea l-a crezut pe el si cand am vrut sa lamuresc chestia asta, ca tot ce a spus el a fost o minciuna, era deja prea tarziu, ea statea cu prietenul meu care se intampla sa fie si cel mai bun...M-am simtit oribil si inca mai am sentimente pentru fata aia, totodata ma simt si tradat/umilit de prietenul meu
Ce iti sugerez eu sa faci e sa porti o discutie deschisa cu el pe tema asta, vezi cum reactioneaza (poti sa ii spui ca ai auzit de la cineva [nu spui cine]) si daca iti da de banuit comportamentul/reactia lui apeleaza la o persoana de incredere care il cunoaste si pe el sa afle adevaru ( fara ca prietenu tau sa stie ca esti implicata, altfel va crede ca nu ai incredere in el )
Spune-i iubitului tau ce ti a zis prietenul.alta solutie nu gasesc, desi daca iubitul te iubeste si tu la fel nu cred ca se merita sa strici tot pentru niste zvonuri
Tu ne intrebi pe noi daca te inseala? Din cele 10 randuri nu ne putem da seama de viata acelui baiat sau de a ta. Sincer sa fiu, cred ca ar trebui sa vorbesti cu el. Asta inseamna "relatie", nu? Sa vorbesti TOTUL cu celalalt. Sa-ti IMPARTASESTI temerile, bucuriile, etc, nu? So...
Am vorbit cu iubitul meu si cu fata aceea cu care mi-a zis ala k ma inseala si nu e adevarat... chiar am vorbit deschis cu iubitul meu despre asta... daca a sunat o pe fata aia nu inseamna ca ma inseala, trebuie sa ii dau mardealu aluia :@ Am primit pana si o ciocolata de la iubitul meu astazi nu ma inseala. am scapat multumesc de raspunsuri am sa le votez :*
Mutubal întreabă: