| Simplyy a întrebat:

Sunt cu un baiat de cateva saptamani. El din cate am observat incearca sa ma ia de proasta. Imi pune prietenele sa ma minta, ma minte si el de rupe, iar eu imi dau seama de lucrurile astea fara sa ii zic ceva. As vrea sa ii fac ceva sa se simta foarte prost si sa ii para rau pentru minciunile pe care mi le spunea. Ce as putea sa ii fac? Nu prea am inspiratie. Help me :*

7 răspunsuri:
| Daniela_Constantin_1980 a răspuns:

Pune-i pe toti din jurul tau sa rada de el sa-i zica ca e un mincinos si nu-l mai baga-ti in seama!

| Happinessandlove a răspuns:

Ai pute sa-i spui ceva de genu 'Ce i-ai mai spus prietenei mele sa-mi spuna? De data aceasta este macar o minciuna buna sau nu? Ca data trecuta m-am prins!' sau 'Pe tine te cheama (numele lui) cu adevarat sau este si asta o minciuna la fel ca tot ce mi-ai spus pana acum?' Nu stiu, mai am altele, dar momentan le postez doar pe acestea!☺☺

| neutrino a răspuns:

Rupe relatia cu el si imprastie vorba ca te-ai despartit pentru motivul ca nu este bun la pat la fel ca si prietenul lui cel mai bun.

| stark47 a răspuns:

Can lupti impotriva focului cu foc nu faci decat sa dai foc la padure.
incearca sa il faci sa inteleaga ca acest comportament e deunator nu numai relatiei si persoanei lui.
nu e nevoie sa il faci sa se simta prost, e nevoie sa il faci sa inteleaga ca greseste

| fuzzer a răspuns:

Citeste o carte, o sa-l faci cel mai nefericit om din lume.

| DNSK a răspuns:

Daca te razbuni, esti exact ca el. o apa si-un pamant. de ce il mai tii langa tine? lasa-l. pleaca. lasa-l in lumea lui. nu-ti aduce nimic un om de genul asta.

| Andrada0025 a răspuns:

Nimic! Rupe orice fel de legatura cu el, fara sa-i dai vreo explicatie! Ignora-l complet! Nici macar un "ceau" nu merita!