| EmaEmax a întrebat:

Sunt cu un baiat de doua saptamani (stiu ca e foarte putin) si prima data mi s-a parut dragut, am crezut ca ne potrivim dar ieri mi-am dat seama ca nu-s pregatita pentru o relatie si ca nu ne potrivim.As vrea sa ma despart de el dar nu stiu cum...n-as vrea fata in fata pentru ca mi-e frica de reactia lui...Ce as putea sa fac? straight face

Răspuns Câştigător
| windrime a răspuns:

Buna, am fost si eu in situatia ta si desi e neplacut sa-i spui unui baiat ca vrei sa va despartiti si poate parea penibil tine minte ca e pentru binele si confortul tau. Nu e nimic gresit in a lua o astfel de decizie dat fiind faptul ca ti-ai dat seama ca nu esti pregatita pentru o relatie cu respectivul, ba chiar mi se pare foarte intelep. Nu-ti fie frica de reactia lui, asa cum au spus si alti utilizatori, normal ca nu ii va pica bine sa auda ca prietena se desparte de el, (ego-ul masculin de neintrecut), dar tu ramai pe pozitii spune-i ca vrei s ava despartiti pentru ca nu te simti in largul tau sau ce motive mai ai tu si el trebuie sa te inteleaga si sa treaca mai departe. Nu lungi vorba cu el, ai grija sa nu pici in capcana cu "dar de ce te desparti de mine?" sau "dar o sa ma schimb", "esti pierduta fara mine!", sa nu te increzi in asa ceva, asta sunt doar vorbe in vant, sentimentele si opiniile tale conteaza, deci propune-i sa va intalniti sa discutati sau suna-l chiar, e mai sigur asa poate. Mult succes si nu te simti vinovata, pentru ca daca nu te simti pregatita de o relatie sa pui stop acesteia este un lucru corect.

7 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Ce reactie crezi ca va avea dupa 2 saptamani de relatie? eu zic sa i zici ce ne ai zis si noua aici pe TPU

| EmaEmax explică:

Va multumesc tuturor pentru raspunsuri, dar cred ca am sa ma mai gandesc daca intrerup relatia sau nuwinking nu vreau sa regret mai tarziu, multumesc mult!

| sara18 a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa ii spui fata in fata deoarece este un mod mai "normal", ii poti explica lucrurile exact asa cum sunt: ca nu esti pregatita pentru o relatie.sunt sigura ca va aprecia sinceritatea ta.Iar in legatura cu reactia lui, ma gandesc ca nu se va bucurat, dar tinand cont ca relatia voastra este de doar 2 saptamani nici sentimentele nu sunt foarte puternice, asa ca nu va suferi.Bafta:*

| kiss100 a răspuns:

Hey eu zic ca ar fi bine sa te gandesti bine inainte de ai spune "adio". cel mai bine e sa fii sincera cu tine si apoi sa fii sincer si cu el... ai sa vezi totul o sa fie ok happy Succes!

| Adi69 a răspuns:

Eu te sfatuiesc tousi sa ii zici in fata nu mi se pare frumos sa ii spui pe mess,, iti dau papuci papa,, daca l-ai placut ai rescpetu sa ii zici in fata

| TamiHa a răspuns:

Ori sa ii spui pe mess sau pur si simplu trimite.i un mesaj pe telefon dar o sa fie cam aiurea... In locul tau l.as suna si i.as spune ce s.a intamplat si ca nu mai simti nimic. nu are rost sa stai cu un baiat daca nu il iubesti sau mrg placi. Sper ca am ajutat intr.un fel big grin

| andreiut9574 a răspuns:

Ar fi mai bine sa ii spui in fata, cred ca in doua saptamani nu s.au pus multe sentimente. ii poti spune exact ce ne.ai spus noua pe TPU si poate va intelege. Bafta! happy