| brunette_7029 a întrebat:

Sunt cu un baiat de o luna. El este intr-o relatie de 4 ani jumate cu alta fata. Cu toate ca tine enorm de mult la fata aia, tine si la mine ceva ceva, adica ma vad cu el zi-de-zi. si cu ea se vede o data sau de doua ori pe saptamana. Faza e ca prietena lui de 4 ani jumate a aflat de mine, ca are o relatie si cu mine, si s-a despartit de baiatul asta cu care sunt eu (adica nu stiu ce mai e intre noi). ma si vazut cu el cand plecam la piscina impreuna si a sezizat ca nu il doare atat de mult ca s-au despartit. dar el saracu e la pamant, si noi prietenii incercam sa-l scoatem la distractzie si sa uite. ieri a facut si o depresie din cauza lui fata asta si a ajuns in spital.in final sa linistit si azi cat am fost la scoala l-am sunat si mi-a zis ca nu mai vrea sa mai auda de fosta lui prietena ca va face tot posibilul sa o uite. si imi vorbea foarte calm si frumos. eu pe langa el, sufar si eu. ca nu trebuia sa ma bag cu el odata ce era cu o fata de aproape 5 ani. si am inceput sa tin la el mult. in final, cand m-am vazut cu el, dupa ore. sa imi zica, ca nu prea ma potrivesc cu el si ca nu se poate gandi decat la fata aia si orice ar fi intre mine si el nu ma poate rasplati cu aceeasi moneda crying. mi-a zis ca vom ramane prieteni ca inainte. adica va fi tot o relatie dar mai rece si mai serioasa. ptc nu se poate gandi momentan la o relatie crying si vrea sa ramanem prieteni. Dar nu-l inteleg.sunt cu el dar parca nu suntcrying. vreau sa fie ca la inceput. acum nici nu prea ma mai baga in seama. il inteleg si il cred ca e foarte ranit si suparat perioada asta. dar e prea rece cu mine. dati-mi va rog un sfat. va implooor. nu fiti duri si rai. pup

Răspuns Câştigător
| necunoscut22 a răspuns:

BUNA,sfatul meu e sa dai uitari acestei relati mai bine de acum, pentru ca ca ai avut o relatie numai de o luna, in plus el este indragostit si o iubeste pe fosta lui prietena, o relatie de 5 ani nu se uita asa usor crede-ma mai bine lasa-l sa se inpace cu fosta lui prietena si tu continuati viata cunoscand alt baiat care e liber e sfatul meu pentru ca continund relatia ai sa-ti faci tie rau pentru ca tu ai sa pui suflet si o sa te indragostesti si mai tare de el, iar el dupa un timp isi da seama ca nu o poate uita pe fosta prietena si se impaca cu ea si tu vei avea de suferit.asa mai bine renunta la aceasta relatie.

5 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Esti foarte ghinionista pana la urma, pe cuvant!
O relatie de 5 ani,nu o poti uita intr-o luna.Ei se vor certa,se vor impaca,tu,cel mult poti intra la categoria prietena, dar, acum el are senzatia ca ai facut ceva rau.
Un timp fii mai retinuta si tine-te departe.Lasa-l sa se hotarasca ce vrea,oricum isi va schimba hotararea de o suta de ori. Cert este,ca l-ai facut sa vada ca exista si o alta lume,nu numai cea pe care i-o ofera iubita lui, si i-a placut ce-a vazut.
Deci, lasa-i timp...

| Honeybunny a răspuns:

Ft urat prin ce treci dar trebuie sa te gandesti ca el nu iti apartine si ft putin probabil sa fiti prea compatibili(cum a zis si el). gandeste'te ca indiferent ca se vad mai rar sau mai des, are o relatie de aproape 5 ani in spate, 5 ani in care a fost cu aceeasi persoana,deja dupa atata vreme cunosti persoana de langa tine, esti obisnuit cu ea.cand iubesti nu poti fi cu alta persoana desi ai vrea sa se poata,de aceea el nu vrea sa mai fiti asa lipiciosi ca inainte pentru ca si o simpla prietenie intre voi te'ar face sa suferi si el stie asta. oricat ar vrea sa o uite e un proces lung si greu. ideea este ca cu greu vei trece peste asta si poate mai incolo va fi ceva intre voi dar momentan incearca sa nu intri chiar tu in depresie pentru el si lasa timpul sa le rezolve,poate intre timp, cine stie, vei intalni pe altcineva care va fi disponibil.pup

| Lacoste a răspuns:

Buna.nu inteleg cum poti sa te bagi peste un cuplu, cum ai putut fii atat de nepasatoare, mai ales ca stiai ca baiatul asta e cu fata aceea de aproape 5 ani de zile.tu stii ce inseamna o relatie de 5 ani?! cred ca esti foarte imatura si te-ai gandit numai la tine, bine.ca nici el nu a fost ok dar poate aveau ei probleme lor de l-a facut pe el sa ajunga la tine.in fine,sfatul meu este sa-l lasi in pace, de fapt sa-i lasi in pace sa-si rezolve problemele lor, pentru ca nu degeaba au stat 5 ani.cred ca tu ai avut doar un rol de amanta, nu te supara, dar asta e adevarul.continua-ti viata si lasa-l si pe el sa fie fericit, ca asta iti doresti, nu? data viitoare sa te gandesti ca poate roata se intoarce.

| ana maria a răspuns:

Acum orice ai face sa-l atragi mai mult il vei indeparta,mai bine pina cind ramii doar o simpla prietena,fiindca el sufera si stie ca e vinovat si ca din cauza voastra s-a despartit de iubita,el poate pentru tine a avut ceva sentimente,nu de dragoste,dar pe prietena lui el o iubea, lasa-l sa-i treaca durerea un pic de pe suflet sau daca nu poti sta departe de el, du-te acasa culca-te pentru jumatate de an si cind te vei scula tocmai va fi momentul potrivit sa-ti pui planul in aplicare adica sa-l seduciwinking

| UNomBATRAN a răspuns:

Consoleaza-l si va fi al tau! fii langa el si arata-i partile proaste ale celeilalte fete!