| alina56 a întrebat:

Sunt cu un baiat de o luna.noi am mai fost si inainte impreuna dar cum sa l fac sa ma iubeasca
el aretreaba mai tot timpul si nu umbla numai cu mine.nu prea pune suflet intr o relatie

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Ce speranța îți pui în el dacă mai umblă și cu altele?
Ori îți place să-l împarți? Treaba ta, dar te îndrăgostești de el și de suferit tot tu vei suferii!
Nu poate fi găsit acel băiat care să fie numai cu tine și să nu mai fie atât de ocupat și cu alte probleme?
Pa, pa.

| CevaNormal a răspuns:

Pai el umbla si cu altele sau si cu altii? ca nu prea am inteles.....eu am prieten care a fost exact in situatia asta, numai ca el nu prea era implicat sentimental ca fata, aici totul depinde de fata, ea trebuie sa-i explice, sa-i demonstreze, sa faca totul posibilul de al duce pe drumul cel corect, si daca vei fi insistenta, dar sa stii cind si unde, atunci succesul iti este garantat, asta evident in cazul cind baiatul vrea sa fie cu tine....bafta

| Rox_5939 a răspuns:

Mai bine ti-ai pune problema cum sa-l faci sa te respecte mai intai! Daca umbla cu altele...nu te respecta! Sincer...nu cred ca ar trebui sa accepti asta! Sau...ca sa vezi daca tine la u...incearca sa te desparti de el...ashea ii vezi reactia si o sa-ti dai seama in ce masura ii pasa de tine!winking Daca el o sa fie indiferent, atunci poarta-te si u cu el la fel! Fii indiferenta! Baietii care inseala nu merita osteneala! :*

| liz23 a răspuns:

In primul rand intreaba-te daca ai putea sa mentii o relatie in care numai u pui suflet. e imposibil. Din ce ai zis, nu se ataseaza, iar u singura poti ajunge la concluzia ca subiectul in sine nu isi are rostul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai nici eu nu ma indragostesc repede...se poarta frumos cu mine si ma simt bine.bine ca ma atrage iti dai seama ca altfel nu poti sa stai cu un baiat