| DeUtZaTa a întrebat:

Sunt cu un baiat de o luna tot timpul asta a fost totul ok pana m-a sunat si mi-a spus ca o fata l-a intrebat daca vrea sa fie cu ea el mi-a spus ca s-a bagat cu ea la vrajeala. Apoi am aflat de la cea mai buna prietena ca nu era cu ea la vrajeala. L-am sunat a recunoscut dar, vreau sa il fac putin sau mai mult gelos pentru ca fata aceea e nebuna dupa el va rog spuneti-mi o modalitate.

Răspuns Câştigător
| ciresik80 a răspuns:

Sincer tipul asta nu te merita daca s-a combinat si cu tine si cu ea, daca vrei sa-l faci gelos fa-i ochi dulci prietenului lui sau cel mai frumos baiat din clasa lui dar repet nu te merita ce a facut prima oara va face din nou.

2 răspunsuri:
| pynnk a răspuns:

Mai bine lasa.l oh go on nu ii arata ca suferi.nu se merita sau daca vrei neaparat sa il faci gelos combinate cu un prieten de.al lui sau cu un baiat cu care sa aiba tangente exul tau :*

| Amy86 a răspuns:

Intr-o zi, seara cand vb cu el la tel ii poti spune ca nu mai poti vb mult cu el pentru ca te grabesyi, trebuie sa te aranjezi ca iesi in oras. O sa te intrebe cu cine iar ca raspuns doua variante: secret, iti spun maine daca e! sau cu un amic ne ducem la un film. Cel mai imp e sa il lasi putin cu ochii in soare, sa se agite. Depinde si cati ani.ai.