E cam greu sa uiti asta, si daca el a avut curajul sa-ti spuna asta.cred canu s-a gandit prea mult la tine.nu crezi ca povestea asta s-ar putea repeta daca e distanta mare intre voi? nu vreau sa te superi. dar cred ca cel mai bine ar fi sa-l uiti.adica nu e singurul baiat.si sunt multe lucruri la care ar trebui sa te gandesti. familia ta care trebuie sa fie inaintea lui, faptul ca sunteti la distanta, iar relatiile la distanta merg greu, iar ochii care nu se vadse uita, faptul ca te-a tradat si istoria se poate repeta, faptul ca se pare ca lui nu ii prea pasa de suferinta ta. daca parintii tai nu sunt ei de acord stiu ei dc. tu iti distrugi viata pentru el? ce esti in telenovele sa pleci de acasa si sa te umilesti pentru el, sa-ti sperii parintii? crezi ca ii vei obtine lui mila si te va iubi mai mult? asa va spune" asta e proasta ma iubeste si nu ma va parasi" iti spun din proprie experienta ca si eu am fost un an cu un baiat si l-am pus inaintea familiei, m-am certat cu parintii, si m-am distrus singura pentru ca sufeream din cauza lui.si acum regret atat de mult.nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi
Ar trebui sa uiti ce s-a intamplat caci nu e asa de bine cand amintesti cuiva trecutul si mai ales daca nu e unul tocmai frumos. Daca spui ca il iubesti ar trebui sa uiti si sa incerci sa te abtii cand iti amintesti de ea.Numai bine
Buna, pai nu e frumos si corect din partea lui ceea ce ti-a facut; totusi ma mir ca ti-a marturisit ca se saruta cu alta fata.
Eu cred ca tu esti singura in masura sa il ierti sau nu, sa treci peste asta sau nu...
Nu stiu ce simte el pentru. tine, de gresit oricine mai greseste, insa e greu sa treci peste asa ceva si sa uiti.
Pe mine m-a inselat in urma cu un an prietenul meu si el mi-a marturisit ca altfel nu aflam desi stam aproape unu de altul. Mi-a fost foarte greu sa trec peste, dar din iubire pentru. el am zis sa il iert, dar faza e ca nu pot sa uit si nu am sa uit niciodata ce mi-a facut, e greu.
Asadar chiar si dupa un an de la intamplare, acum ne inelegem foarte bine, eu inca ma gandesc la ceea ce mi-a facut, inca ii mai reprosez...acum nu stiu, fiecare om e diferit, eu una iert dar nu uit, nu stiu tu;
Pai de ce nu e acceptat de familia ta? Poate ca au motive pentru.care nu il accepta, gandeste-te.
E mai bine sa te desparti de el!
nici un baiat nu merita
si viata iti ofera o 2 a sansa intotdeaua
chiar il poti gasi pe baaiatul visurilor tale :]
ai nevoie de timp
Mai nu stiu ce se intampla dar cred ca tu faci prea multe sacrificii pentru aceasta relatie care nu cred ca duce undeva adica in timp ce este cu tine el se distreaza si cu alte fete fiindca nu ai cum sa-l controlezi, sti cred ca factorul care duce aceasta relatie spre esec este DISTANTA PREA MARE nu ai ce sa faci...mai bine desparte-te de el ca poate in acest moment el se culca cu o blonda fara ca tu sa stii, sa banuiesti ceva sau sa afli de undeva adica te tine pe post de caine dar in acelasi timp poate mai are o iubita... te-ai gandit?
pup miruna (fundita?)