Daca va-ti despartit. atunci e timpul sa petreci mai mult timp cu prietenele, sa iesi din casa. sa nu stai niciodata singurica, k atunci incepi sa suspini dupa el. consoleaza-te cu gindul ca mai sint baieti. sh desigur k vai gasi altul, probabil mai bun chiar ca el.
sukcese. pup :*
Pai daca il iubesti, nu inteleg de ce vrei sa-l uiti?! Daca relatia nu mai merge din cauza ta, incearca sa vezi unde e problema si incearca sa o rezolvi, discuta cu el sa aiba rabdare cu tine... Dar daca relatia nu mai merge din cauza lui si nu vezi alta rezolvare decat despartirea, sau poate el ti-a cerut sa va despartiti, si tu il iubesti asa mult, cu siguranta nu vei reusi foarte repede sa-l uiti.Insa timpul le rezolva pe toate.Incearca sa-l eviti, sa eviti lucrurile care au legatura cu el, ocupa-ti timpul cu ceva care sa te faca sa nu te mai gandesti la el.Mult succes, in orice vei face.
Mie multi mi-au zis ca daca vrei sa uiti un baiat sa incerci sa-l urasti...nu stiu daca chiar merge dar cred ca e cam greu daca il iubesti.
oricum, parerea mea e k cu timpul il vei uita.
Esti sau nu despartita de el?
Incearca sa iesi cu fetele, lasa baietii deoparte pentru o perioada.
Distreazate si distrage-ti atentia de la el!
Daca il iubesti faci in asa fel incat sa mai lasi de la tine, sa treceti impreuna peste toate si sa va impacati ca dragostea e frumoasa! bafta:*
Daca il iubesti asa d mult se merita o a doua sansa pentru ca nu stii cand o sa mai gasesti o asa iubire pentru ca u nu-l iubesti degeaba stii ca are calitati si nu prea mai gasesti papa
anonim_4396 întreabă: