anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt cu un baiat de vreo luna jumate.Trec clasa a XII-a si el a XI-a.
Colegii mei de clasa ( erau si inca sunt cam gelosi, nu numai pe el, ci pe toti prietenii fetelor din clasa ) au avut ceva "treburi" intr-o excursie cu colegii lui de clasa si nu prea se suporta si mai ales acum ca suntem impreuna.
Mai pe scurt, fetele din clasa lui nu ma suporta pe mine si baietii din clasa mea nu il suporta pe el.
Mi-e cam teama cand incepe scoala ca s-ar putea sa ne despartim, sa bage toti strambe, sa il tachineze sau ceva de genul, desi cand ii spun asta el imi spune ca nu se va intampla nimic rau si ca nimeni din clasa lui nu va comenta nimic si ca nu il intereseaza de nimeni ce vor spune si il cred.
La colegele lui nu le place de el, dar pur si simplu nu cred ca m-ar lasa pe mine sa fiu fericita cu el pentru ca nu ma suporta (nici nu ma cunosc asa ca persoana).
Daca chiar se ajunge la chestii din-astea ce sa fac?
Stiu, nu trebuie sa pun la suflet nimic, dar sunt clasa a XII-a si mi-e frica pentru ca ma enervez repede si daca le iau pe alea si le bat, ajung sa fiu exmatriculata si nu vreau probleme.

Ceva sfaturi? laughing O sa incerc sa fiu calma, dar pana la urma tot "explodez".

Răspuns Câştigător
| SnitiCuTrademark a răspuns:

Parerea mea:
1. Spune-i ca o sa incerce toti sa bage strambe, si sa nu ii creada.
2. Nu tineti relatia secreta, pentru ca le dati celorlalti si mai mult peste nas daca nu reusesc sa va desparta si stiu asta.
3. Nu lasa lucrurile pe care le spun despre tine sa te atinga altundeva decat in vid, pentru ca sunt minciuni, spuse cu rautate. >big grin

3 răspunsuri:
| ignore a răspuns:

Sfatu meu e sa vb dinainte cu pr tau si sa ii spui ca lumea e invidioasa si sa nu se ia dupa ei. iar tu sa ii spui ca nu ai ochii decat pentru el intalnitiva la scoala fiti fericiti si lasati invidiosi sa vb. daca vrei poti sa te vb cu colegi tai sa il lase in pace ca e viata ta si nu e trebuie lor.iar daca cineva se ia de voi cu exploda cu bataie vb frumos. iar tuh ca sa nu explodezi gandeste-te ca ei fac asa de invidiosi ca tuh esti FERICITA SI EU NUUUUUUUUUUUUUUUUwinking

| 4l3x a răspuns:

Pai ar trebui sa vbiti, adica u si iubitul tau si sa ii explici ca tta lumea vrea sa va desparta, iar parerea mea, cel mai bine ar fi sa le supneti ca v'ati certat, v'ati desp si ei considerandu'si obiectivul implinit va vor lasa in pace, iar relatia voastra sa fie in secretwinking nu stiu ce alt sfat sa iti dau straight face

| Amidepsi a răspuns:

Da,pai asteapta pana incep cu comentariile.eu abia as fi asteptat in locul tau.asta inseamna ca ai prins un prieten bun si trebuie sa tii cu dintii de el! cand spun vreo faza deplasata,le arunci si tu o replica acida/inteligenta, gen"comportamentul agresiv este semn de nervozitate specific individului care este gelos"si le inchizi gura, sau fac mai rau... oricum e bine si asa ca poti sa razi mai mult.bafta!