Parerea mea:
1. Spune-i ca o sa incerce toti sa bage strambe, si sa nu ii creada.
2. Nu tineti relatia secreta, pentru ca le dati celorlalti si mai mult peste nas daca nu reusesc sa va desparta si stiu asta.
3. Nu lasa lucrurile pe care le spun despre tine sa te atinga altundeva decat in vid, pentru ca sunt minciuni, spuse cu rautate. >
Sfatu meu e sa vb dinainte cu pr tau si sa ii spui ca lumea e invidioasa si sa nu se ia dupa ei. iar tu sa ii spui ca nu ai ochii decat pentru el intalnitiva la scoala fiti fericiti si lasati invidiosi sa vb. daca vrei poti sa te vb cu colegi tai sa il lase in pace ca e viata ta si nu e trebuie lor.iar daca cineva se ia de voi cu exploda cu bataie vb frumos. iar tuh ca sa nu explodezi gandeste-te ca ei fac asa de invidiosi ca tuh esti FERICITA SI EU NUUUUUUUUUUUUUUUU
Pai ar trebui sa vbiti, adica u si iubitul tau si sa ii explici ca tta lumea vrea sa va desparta, iar parerea mea, cel mai bine ar fi sa le supneti ca v'ati certat, v'ati desp si ei considerandu'si obiectivul implinit va vor lasa in pace, iar relatia voastra sa fie in secret nu stiu ce alt sfat sa iti dau
Da,pai asteapta pana incep cu comentariile.eu abia as fi asteptat in locul tau.asta inseamna ca ai prins un prieten bun si trebuie sa tii cu dintii de el! cand spun vreo faza deplasata,le arunci si tu o replica acida/inteligenta, gen"comportamentul agresiv este semn de nervozitate specific individului care este gelos"si le inchizi gura, sau fac mai rau... oricum e bine si asa ca poti sa razi mai mult.bafta!