| Anonim_3463 a întrebat:

Sunt cu un baiat deja de aproximativ 4 ani si de ziua mea de 18 ani esl doreste sa-mi ofere cadou un inel de aur insa parintii mei considera ca inca nu este timpul pentru a accepta astfel de cadouri precum ca astfel de cadouri au o anumita semnificatie ca logodna... voi ce parere aveti?

11 răspunsuri:
| gigiro a răspuns:

Da,parintii au dreptate.Peste tot in lume, inelul.simbolizeaza logodna. Si.la vremuri de criza.e cam scump un asfel de cadou.( sau e patron? )

| ana_2556 a răspuns:

Daca e de logodna, e intr-adevar cam devreme, dar mai bine il intrebi pe el ce semnificatie are, si daca e pur si simplu un cadou, ca o bratara. un medalion, atunci e ok.

| Dennys1521 a răspuns:

Pai eu zic.ca e o varsta destul de buna...dar nu cred ca e bine sa devi logidnica de acum. dupa parerea mea mai poti inca profita de copilarie.mai stati inca 2-3 ani chiar 4... dar cadoul poti sa-l accepti

| Georgiana21 a răspuns:

Hai frate big grin
Nu ti se pare exagerat?
Daca-ti da o talanga de aur, asta inseamna ca esti vaca?

Este un gest, o chestie mai speciala. Nu vad probleme in a accepta.

Nu mai traim in sec XVII, sa ne petrecem viata sub masca subtilitatilor, daca ma intelegi.

| Loola_4761 a răspuns:

Pai daca are semnificatie de logodna cam devreme dar daca este asa un cadou...de la el ca sa iti arate ca te iubeste nu este nicio problema happy

| raluca18 a răspuns:

Asteapta sa iti dea cadoul si daca as fii in locul tau l-as accepta. parintii tai nu o sa mai spuna nimic si vei fii majora deci... multa bafta

| Reek54 a răspuns:

Ia intreabati parintii... daca un inel nu e potrivit, poate un vibrator ar merge?
Sa vezi cum raman ei blocati atunci...

| cascavaaal a răspuns:

Parerea mea este ca ar trebui sa il accepti deoarece face acest dar doar pentru a'ti arata ca ii esti speciala sh ca te iubeste. In legatura cu logodna, nu cred ca aceasta este intentia lui, dar daca este sa fi si sa te ceara, eu zic sa mai astepti, sa ii spui ca inca nu esti pregatita s afcai acest pas. Sper sa ai o petrecere minunata :*

| Mada_5043 a răspuns:

Sunteti de mult timp impreuna.si daca va iubiti eu zic ca se merita sa-ti ofere un inel.trebuie sa faceti cum credeti voi ca e mai bine nu trebuie sa va luati dupa parinti.

| baiatulnehotarat a răspuns:

Daca tu il iubesti si te simti pregatita accepta

daca nu...treba ta

si uite un sfat:daca tu te simti pregatita pentru acest pas nu tine cont de ce zic parintii.fa ce iti spune inima

| yulik_8655 a răspuns:

Mai sincer? mi'e nu mi se pare o problema daca iti face un cadou de genul...Tu in loc sa te gandesti ca sa'r supara parinti ar trebui sa te gandesti ca el iti face un astfel de cadou sa ti arata ca tine la tine si ca te iubeste pana la urma o sa devii majora! in fine, asta e parerea mea, dar cel mai bun sfat pe care ti l pot da este sa faci exact ce ti "spune" inima! sper sa te fi ajutathappy