anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt cu un baiat din Brasov. Acesta a mai fost cu doua prietene de aici, dar s-a despartit de ele pentru mine. El mi-a dovedit ca tine la mine, dar daca cele doua fete vor afla de aceasta relatie, vor fi geloase. Ce ar trebui sa fac ca sa nu iasa urat?:-ss

Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

Si ce daca ce are daca iele ies geloase? Prietenul tau trebuie sa se ocupe sa le inchida fermoarul si gata.

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca iti va cere sa faceti sex, spune-i ca vrei sa discuti cu parintii despre inceperea vietii sexuale, si ca vor parintii tai sa-l cunoasca.sa vezi ce mult te iubeste, ca in secunda unu a si disparut.la celelalte doua.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Draga irene, in zilele noastre sunt fel s fel de oameni, de cit timp este cu tine, cit timp a stat cu cele doua fete si in ce relatii esti cu cele doua fete, baietii din ziua de azi recurg la fel si fel de tertipuri pentru asi atinge scopul

| Piciuren a răspuns:

Crinu. nu imi cere astahappy. nu are nici-o legatura cu asta.Stiu"cucu" oh go on`. dar ori sunt prea naiva, ori el chiar are dreptate." iceman" dathinking zici bine. multumesc :*