anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt cu un baiat din sept si mia zis sa facem dragoste si nu am vrut dar ma fortat si as vrea sa il uit dar nu pot ce ar fi mai bine sa fac sa ne despartim sau sa continui relatia dar sa fac ce zice el ...imi este greu pentru ca il iubesc mult si nu ne'am mai intalnit din decembrie si nu stiu ce sa fac daca ii zic sa ne intanim zice k da dar dupa se face k are treaba

Răspuns Câştigător
| psiholoaga a răspuns:

Exista viol si in cuplu, in ciuda a ceea se crede. Toate constrangerile psihice sau fizice intre soti sau parteneri tot viol e si e, desi rareori reclamat, pe motiv ca nu e un necunoscut care sa te agreseze noaptea in parc, e la fel de grav. Mi se pare ca e chiar mai grav, ca e vorba de un plus de incredere cu care investesti persoana. Tu ar fi bine sa inveti sa te respecti mai mult. Corpul tau iti apartine, nu esti obiectul nimanui si nu ai nicio datorie de implinit. Probabil nu ai avut relatii echilibrate pana acum; cand ai sa mai cresti si ai sa te raportezi altfel la lume, ai sa vezi ca ceea ce tu experimentezi nu este o relatie echilibrata deloc.

13 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Anunta politia. Violul e o infractiune grava si trebuie pedepsit.

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Urgent la politie, reclamatie! daca tu il ierti, i se urca la cap, iar pacatul va fi al tau!, daca le mai "forteaza"=VIOL! si pe altele! Unu` care nu se kinuie sa te convinga=cucereasca! = e un salbatic, care trebuie pedepsit!

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Chiar daca nu ai dovezi, iar el neaga, poate fi testat cu detectorul de minciuni, ale carui rezultate se coroboreaza (se leaga.) cu ceea ce se afla despre el de la altii, si asa, i se face un portet socio/psiho/moral, in baza caruia se poate stabili indicele de risc!

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

O sa iti fie greu sa treci peste aceasta experienta... Daca acel om te-ar fi respectat si iubit... te-ar fi asteptat oricat ar fi fost nevoie... nu te-ar fi fortat sa faci dragoste cu el... dupa cum ti-au spus si "colegii" ceea ce a facut el se numeste "viol"... Parerea mea este ca ar fi bine sa discuti cu un psiholog sa te ajute sa treci mai usor peste aceasta trauma. Trimite-mi un mesaj pe privat daca vrei si mai vb.

eileen
| eileen a răspuns:

Mai fato, baga-ti mintile in cap! Dupa ce ca te-a fortat tot mai vrei sa te vezi cu el? Nu ai si tu putina demnitate, respect pentru tine? Te-a orbit dragostea? Aia nu e dragoste, draga mea. Dragostea adevarata asteapta, este tandra, te pune pe primul plan. Nu este egoista ca acest porc misogin. Da-i un sut unde merita, reclama-l, desi nu prea ai dovezi, dar sterge-l din minte mai repede pentru ca nu te merita!

| Parintele a răspuns:

Te-a violat? Sau te-a convins pe moment si apoi ti-a parut rau? Nu mi se pare prea realista faza cu violul.pentru ca putei sa tipi sa dai in el sa faci urat.sa te duci la politie imediat etc... Oricum daca macar nu ajungi la politie.desi acum este ff tarziu -ca se dovedeste destul de greu un viol.plus ca probele au zburat de mult-, MAI BINE UITA-L si vezi de treaba ta. vrei sa pari atarnatoare. n-ai personalitate? si gandeste-te cum o sa fie cu tine daca vede ca l-ai iertat. o s-o faca din nou, caci tu nu reactionezi.si astia sunt genul care mai cheama si prieteni sa-i ajute, intelegi.si poate te vezi si pe youtube apoi...AI GRIJA! Apropo.parintii tai stiu dsp asta.Ptr linistea ta iti recomand sa vorbesti cu ei si sa te apropii mai mult de ei sa-i ai de incredere pe parinti.ca vad ca si la ani ai cam putini.Numai bine.

auran
| auran a răspuns:

Faptul ca te-a fortat ar fi dupa parerea mea un motiv in plus sa-l uiti si ca apoi, este ocupat dupa ce faceti "treba" este un al doilea motiv sa-l trimiti la plimbare. Fii mai atent pe viitor cu baietii.

| nicky a răspuns:

Cum poti sa-l mai iubesti si cum adica te-a fortat? Ar trebuie sa-l reclami la politie. Nu stiu ce sa-ti zic dar sincer nu cred ca o persoana care te iubeste si ii pasa de tine te poate forta sa faci ceva ce tu nu vrei. Eu te-as sfatui sa-l parasesti si sa nu permiti sa se mai intample ce ti s-a intamplat tie.

| beba a răspuns:

Eu inteleg ca il iubesti insa intotdeauna iubeste-te mai mult pe tine! Trebuia sa mergi la politie cand''te-a fortat'' pentru ca se face puscarie peste asta! Baiatu' stie traba asta? Incearca sa nu te mai gandesti la fel pentru ca e limpede ce intentii a avut cu tine inca de la inceput.Imi pare rau ca a trebuit sa treci prin experienta asta neplacuta si nu as vrea sa te intristezi si mai tare gandindu-te la el si suferind singura.Incearca sa iesi cu prietenele sau fa ceva sa iti ocupi timpul si nu te mai gandi la el...si in nici un caz nu il mai cauta!

| cribus a răspuns:

Te forteaza si tu il mai iubesti? si nu am inteles -sa faci ce zice el CUM ADICA? trebuia imediat dupa incident sa-l reclami la politie! iti place sa fi marioneta? nu stiu ar trebui sa ai putina demnitate la urmatoarea intalnire poate sa te bata sau mai stiu eu ce vazand ca cu tine poate face ce vrea!

| rebeka_3345 a răspuns:

Parerea mea este sa-l lasi cat mai repede, pentru ca daca a vut tupeu sa te forteze atunci omu asta clar nu te iubeste! pentru ca daca te-ar fi iubit te-ar fi asteptat... o relatie se bazeaza pe iubire din partea lu amandoi si sa iubesti doar tu in relatia asta...mai mult vei suferi...stiu ca e greu sa renunti tu la el... dar trebuie. e pentru binele tau. poate va ajunge sa te si loveasca si va fi si mai nasol!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da-i papucii si vezi-ti de viata! nu poti spune ca te-a violat! iti este tie putin jena de ce s-a intamplat dar trebuie sa iti asumi raspunderea pentru faptele tale si sa nu cauti vinovati. daca el te viola, tu acum il urai de moarte, iti era frica de el, te duceai la politie...nu poti spune ca iubesti un barbat care a abuzat de tine. daca spui viol, banuiesc ca te-a si lovit ca sa te violeze, banuiesc ca tu te-ai zbatut, ai tipat... ori... dupa asa ceva nu il poti iubi.gandeste-te cui mai spui acest lucru, risti sa nu fi crezuta! eu cred ca el te-a convins sa faceti sex si apoi ti-a dat cu flit. iar tu acum vrei sa te razbuni.

| airlinestravel a răspuns:

Se cheama viol ce a facut el. Stiu si eu un caz de genul asta. De la viol s-a ajuns la casatorie ca era oarba si primul nu-l uiti. Acum isi plange de mila ca sta langa un handicapat si o bruta.