| Ella6991 a întrebat:

Sunt cu un baiat. e a 4a oara big grin Poveste lunga. Eu sunt genul mai dragastoasa, adica am nevoie de cuvinte dulci si de spus un Te iubesc. in schimb el nu e genul asta iar daca il iei cu asa ceva zice nu stiu sau aha ...cum as putea sa il fac sa devina mai iubaret? big grin >Fundabig grin

Răspuns Câştigător
| Struuumf a răspuns:

Pai ai putea sa il tratezi cu putina indiferenta, si sa nu ii areti ca esti asa de interesata de el, sa vezi cum reactioneaza. Pentru ca daca el te vede ca esti moarta dupa el, e clar ca nu o sa-si mai dea interesu sa-ti spuna cuvinte frumoase, sau sa fie mai iubaret.

3 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Acadico, nu toti oamenii sunt acadele, ca si tine. Deci va trebui sa accepti ca el nu e ca tine. Si mie mi-ar fi placut ca sotia mea sa fie mult mai dragastoasa, insa am invatat sa o iubesc asa cum e, caci si ea ma iubeste mult, mi-a demonstrat asta de multe ori. Si mai e o problema. Barbatii sunt de regula mai reci, mai greu zic ei un "Te iubesc!" si cuvinte dulci. Poate ca va trebui sa il inveti cum sa o faca, sa ii spui ca ti-ar place sa o faca.

| GabrielUrsan a răspuns:

Simplu (si eu sunt baiat, deci raspunsul meu ar trebui sa fie credibil)! Nu-i mai oferi ceea ce doreste decat daca el iti ofera stimulii de care tu ai nevoie, adica dragoste, cuvinte dulci, saruturi pasionale, etc. Vei observa ca incet incet va invata sa se comporte cu tine ca sa obtina si el la randul lui ce vrea.
Cum?
Spune-i simplu ca daca nu se comporta asa cum ti-ar placea tie sa se comporte, te simti prost si nu mai ai chef de nimic.
Spune-i treaba asta cu atentie pentru ca el este cu siguranta doar un barbat lipsit de experienta care doar vrea sa para cool pentru ca asa i-au spus prietenii sai ca trebuie sa se comporte ca sa "nu profite fetele de el si de bunatatea lui happy". Succes!

| lulu_3036 a răspuns:

Asa este el... daca il iubesti cu adevarat il iubesti asa cum este, si nu incerci sa-l schimbi.