| Im.GIulee a întrebat:

Sunt cu un baiat in clasa si de ceva timp vorbim foarte mult, ne intelegem foarte bine, cateva persoane din jurul meu mi-au spus ca ma place, l-am intrebat daca ii place de vreo fata din clasa, dar fara nume si a zis ca da, putin, mi-a luat de cateva ori apararea si de fiecare data cand sunt pe mess incepe sa vorbeasca cu mine, cauta de multe ori sa ma amuze, dar la scoala cand e cu prietenii lui nu ma baga in seama. Am decis ca peste 2 saptamani sa il intreb cum se numeste fata de care ii place din clasa, acum vine intrebarea: sa il intreb, credeti ca ma place?

Răspuns Câştigător
| Razvan a răspuns:

Ciudat mod de a demostra atasamentul fata de o persoana.Nu inteleg de ce nu iti spune direct si te face pe tine sa iti faci gandurilaughing
De placut, te place dar nu prea stie cum sa procedeze, iar cu privire la gasca de baieti, cred ca asta deja a devenit o a doua familie a baietilor asa ca ar fi cazul sa te pregatesti sa o adopti daca vrei sa fi cu elhee hee

6 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Eu zic ca iti dai prea mult interesul! Raman la parerea si filosofia mea de viata: nu astepta sa ti se dea, indrazneste sa ceri! Daca tot esti asa de curioasa, intreaba-l direct si gata! Ce rost are sa stai si sa nu dormi noapteahee hee o problema in minus!

| nicoletalavinia14 a răspuns:

Nu cred ca ar zice de cine ii place.Ar stii ca poate fii supus riscului de a afla intreaga clasa.
Dupa parerea mea ar fi de folos sa-l iei pe ocolite, cu o intrebare, o intrebare care sa reflecte ceea ce ai vrea sal intrebi.
E posibil sa te placa. Dar nu iti pune sperante, si eu mi-am pus, si era o chestie de prieteniee, nu ma placea.Si eu mai vorbesc cu colegii din spate, ma inteleg binisor cu ei, dar nu inseamna ca ii plac.
Pot gresi, tu il cunosti cel mai bine.
Succes!

| toygirl a răspuns:

De ce nu? incearca... p/u incercare nimeni nu-ti va cere bani. spera si vei vedea. poate te place dar ii este rusine sa-ti spuna.multe pot fi
In orice caz i-ti urez succes!

| Anonim_5535 a răspuns:

Posibil, in lumea asta...
Dupa comportamentul lui da dovada doar de un Foarte BUN Prieten!
Dar sa nu te apuci acum si sa ii spui fiecare secret daca vrea poata sa inceapa sa zica... "Bon ma faci prost dar daca eu te strig ****** cum te strigau atunci aia ca tu miai zis" deci din priam va arunca greseala pe tine...
Bafta :*

| clady_5716 a răspuns:

Da, te place cu adevarat! Daca vorbeste cu tine este bine! Dar intreaba-l!

| dan4k11_4499 a răspuns:

Eu cred ca te place... dar poate sa jeneaza sa aiba reatii in public(fata de prietenii sai)