Daca iti place ramai cu el. Daca vrei o relatie serioasa poti sa il "maturizezi" tu. Daca in schimb iti place doar fizic si simti ca nu ai nimic in comun cu el, mai bine iti cauti altul. Nu e un defect sa fii imatur, e un defect daca se comporta ca un copilas de 5 ani care asteapta sa fie plimbat:*. Totul depinde de ce astepti tu de la aceasta relatie, si daca simti ca te iubeste.
Baietii se maturizeaza mai greu decat fetele, deci ce este intre voi se explica perfect.
Te sfatuiesc sa ii explici asta, sa ii spui ca nu consideri ca este vremea pentru o relatie.
Este mai bine pentru amandoi.
Daca il iubesti mult si vrei sa ramai cu el atunci resemneazate cu conditia asta:baietii se maturizeaza greu! incearca tu sa gasesti subiecte de vorba si daca nu merge cauta macar sa aveti ceva activitati care sa va puna in valoare ca si cuplu.Bafta!
Si eu sunt cu un baiat mai mic dar mi se pare chiar mai matur decat mine
daca iti place de prietenul tau, ai putea sa vb cu el despre ce ii place lui, nu stiu, e mai greu asa sa nu ai ce vorbii cu pers. iubita,
nu prea dureaza relatiile asa
Inseamna ca esti prima prietena a lui deci u re sa faci primul pas pentru ca el nu a mai experimentat asta pana acum si incearca sa vb cu el si spune-i ca nu trebuie sa fie timid si sarutal si asa esti mai mare ca el deci tie nu cred ca ar trebui sa iti fie rusine bafta. astept fundita aaa si app intr-o relatie daca nu este comunicare nu este nimic. deci fal sa vorbeasca cauta subiecte de discutie cu el
Eu zic sa ramaneti impreuna. Si sa incercatsi sa comunicatsi mai mult. Poate reusitsi sa va intselegeti pana la urma` Daca vezi ca nici asa nu merge. mai bine o lasatsi balte. Puup :* Succes.