| cristiyana a întrebat:

Sunt cu un baiat pe care il iubesc mult si el zice ca tine la mine enorm... vorbim la telefon ore intregi si ne intelegem f bine.cand il aud cum ma alinta si cand imi zice ca ma iubeste ma simt in al 9-lea cer. dar de multe ori se baga "prietenii" si imi da senzatia ca ii crede pe ei.ne certam si de teama ca sa nu-l pierd mereu ii trimit eu sms si ii zic sa ma ierte chiar daca nu is devina...si intotdeauna las de la mine. oare ar trebui sa fiu mai "dura" si atunci cand ne certam sa-l las pe el sa dea primul semn de viata? va rog help me.sad

Răspuns Câştigător
| monyk a răspuns:

BUna, in mod normal intr-o relatie nu trebuie sa existe orgoliu, trebuie sa lasi si tu de la tine dar si el.Totusi nu procedezi corect ca iti ceri iertare atunci cand nu ai nicio vina, cand esti de vina da, dar daca nu esti, atunci ar trebui sa il lasi sa isi vada greselile si sa faca si el primul pas nu doar tu...intr-o relatie e nevoie de 2, nu doar de unu care sa lase de la el, sa isi ceara iertare nefiind vinovata, asa nu merge treaba.Amandoi trebuie sa va implicati la fel de mult, daca te iubeste nu te va lasa, indiferent de cearta avuta. Daca tine asa mult la tine nu ai de ce sa iti faci griji, il inveti rau asa, ca iti tot ceri iertare, va profita la un momentdat de asta, asa ca fi si tu mai dura, adica nu inseamna ca trebuie sa fi indiferenta sau sa te porti urat, doar ca lasa-l si pe el sa faca primul pas cand va certati si sa isi recunoasca greseala, din greseli se invatata, trebuie sa ai incredere in tine si in el, nu ai de ce sa te temi ca il vei pierde, nu fi pesimista.Si incercati sa nu va mai certati asa mult ca nu e bine, certuri exista in orice relatie dar asta nu inseamna ca din orice sa va certati, iti doresc numai bine si sa fi iubita!

9 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Daca stii ca nu ai nici o vina nu trebuie sa iti ceri iertare ci sa ii spui in fata ca nu are dreptate. in acest caz scuze trebuie sa iti ceara el nu tu, cedezi prea usor si asta te va costa mai tarziu.

| tim a răspuns:

Esti o fata buna, ramai asa ok?! da-le-n colo de pareri ale cuiva, ai o minte extraordinara, si sunt sigur ca stii singura ce e bine sa faci.

| cristiyana explică:

Si ink ceva...am omis un lucru important... e foarte foarte orgolios.sad

| funnygirl a răspuns:

Pai cred ca ar trebuie s il lasi p el s faca primul pas daca va mai certati nu ii mai zice nimic daca te iubeste cu adevarat va veni s isi ceara scuze eu asa fac oricum bafta!

| SlobodLaGura a răspuns:

Nu-mi plac fetele care isi cer scuze sau care lasa de la ele, ba din contra ador fetele care se cred importante atunci cand nu sunt, fetele cu atitudine ferma, fetele care se lasa greu. si lista continua! Intoarce foaia.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu sunt exact aceeiasi situatie...mda tot las de la mine.doar ca nu stiu pana cand.si am decis sa il intreb daca prietenii sau eu?

| Dia_2026 a răspuns:

Sti. uni nu ar trebui sa se bage intre voi si sa va spuna tot felul de aiureli. nu`i bagati in seama, multa lume nu e de incredere...va vedeti de ale vostre, nu bagati pe alti in seama ca poate sa spuna minciuni, ar trebui sa fi un pic dura cu el, dar nici chiar asa de mult...

| ;x;x[:>] 0mYss [:>];x;x a răspuns:

Cred ca ar trebui sa-l lasi si pe el... adica daca zici ca tsinee enorm la tine ar face el miscarea... fi mai duraa cu el, nu-l lasa ca creada ca poate face orice din tine. Si inca cevaa, tine minte baiatu e baiat in orice limba.Eu zic sa nu ai prea multa incredere in el