Buna ! Nu o sa te intreb chestii gen '' cati ani ai'' sau sfaturi '' nu stii ce vorbesti'' si eu am avut o experienta asemanatoare . Si precizarea ta legata de faptul ca parintii tai nu prea te lasa afara mm-a facut sa imi dau seama ca este chiar la fel . Simti nevoia sa fii cu cineva, sa il vezi, tocmai pentru ca parintii tai nu te lasa . Nu este nimic rau sa iubesti un baiat, dar gandeste-te ca poate o sa regreti daca o sa fii cu el si in viata reala oamenii nu sunt ceea ce par. Daca chiar vrei sa ai un contact mai direct cu el, roaga-l sa iti faca in fiecare zii o poza cu el, sau daca nu sa vorbesti cu el cu web . Sper ca te-am ajutat!
De cand lumea si pamantul,baietii au urmarit fete,nu invers.
Oricat de mult tii la el, lasa-l pe el sa vina la tine sau macar sa manifeste dorinta asta, nu te repezi tu.
Ar fi o dovada ca tine la tine cel putin la fel de mult cat tii tu la el, nu crezi?
Nu te pune singura in situatii fara iesire, fii mai isteata.
Cum ai putea face sa-l vezi? Ai putea sa incerci sa nu te mai faci de ras cu gramatica ta de toata jena.Virgulele alea sunt puse haotic, sincer.Invata sa scrii!
Referitor la intrebare, esti o mucoasa! Nu ai cum sa stii tu ce e iubirea la varsta ta.Du-te si joaca-te cu papusele si uita-te la Violetta.Generatie bolnava! Va face-ti de ras cu intrebarile astea.Adica stai...Nu va face-ti de ras.Pentru ca majoritatea care citesc sunt exact ca tine!
Hmm...Paris zici? Deci esti cu el, parinţii nu te lasă pe afară, deci nu te poţi duce la Paris.
Ar trebuii sa scriu o carte, esti o "genie". Multumesc!
Il iubesti desi nu ati petrecut timp face to face ...mda nu prea exista asa ceva ..este o diferenta in a iubi si ati fi drag de ce nu cauti unu de langa tine cu care te poti vedea fara probleme ..chiar sunt curioasa cati ani ai, au si parintii un motiv
Cati ani are el? daca ii pasa atat de mult o sa vina el la tine, nu trebuie sa te duci tu la el sau ati putea sa va intalniti undeva la mijloc ... dar ai putea, acum ca vine vara, sa ii propui sa mergeti impreuna intr-o tabara, de exemplu
AndrewTate7789 întreabă: