Incearca sa fi indiferenta o vreme si daca ii zici ca te desparti de el sa ii zici ca ramaneti prieteni buni nu stiu daca o sa mearga dar mi se pare o metoda in care poate o sa il superi mai putin succes!
Orice ai face tot il vei supara, si va iesi chiar mai rau de cat iti imaginezi
cum crezi tu ca i-ar cade sa afle ca il parasesti
crezi ca exista vreun buton pe care apesi si uita de tine?
Mie unul mi-e foarte greu sa fac pasul asta(am fost in aceeasi situatie ) :-s... Mi-e frica de reactia ei, cine stie ce...:-s.
Ai putea sa te distantezi de el treptat si nu sa ii dai papucii direct, daca ti-e greu. de exemplu spune-i mereu ca nu ai chef sa iesi sa va intalniti si dupa un timp o sa isi dea seama ca nu mai are rost sa traga.
Ori poarta-te tot mai rece cu el ori spune-i ca nu este genul tau si ti s-a parut o greseala ce a fost intre voi. Se va supara un pic in ambele cazuri dar ii va trece.
Cel mai bine este sa fii sincera. Spune-i ce te deranjeaza la el, ce nu merge la relatia voastra. Sau pur si simplu sine-i tot ce simti, macar va aprecia sinceritatea ta.
Si asa ai sa ajungi mai departe si nu ai sa ii spui ca nu iti provoaca orgasm de frica ca o sa se simta naspa. off femeile astea.
daca intr-adevar nu mai vrei sa fii cu el spune-i pe orice cale vrei tu.tot la aia se va ajunge
bafta