anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt cu un tip de 2 luni.Ne intelegem f bine si totul a fost ok pana ieri cand si-a adus aminte de cum era inainte.mrg el s-a schimbat la inceputul anului ffff mult.inainte se droga,fuma, era super nesimtit cu fetele si le lua doar pentru f**** si nici nu le stia numele, de scoala nici nu mai zic mergea 1 sapt si dupa 3 sapt pauza..mrg v-ati facut voi o parere.si ieri am povestit despre vremurile alea si povestea cu asa un dor si mi-e ca iar o sa fie asa..mrg nu ma deranjeaza daca s-ar droga, fuma(oricum mi-a zis ca nu ma lasa sa pun gura pe droguri si tigari cat sunt cu el)si daca ar chiuli chiar mi-ar conveni ca am avea mai mult timp impreuna, dar de fete imi e pentru ca stiu de ce e in stare.pe bune e irezistibil(de ex i-am facut cunostinta cu trei prietene deja erau topite dupa el si el inca nu facuse aproape nimic... daca si-ar folosi tot farmeciu cred ca ar avea orice fata)eu sincer nu-s genu care sa bag sentimente repede sau sa ma dea pe spate baietii usor si totusi el a reusit cu mine intr-o zi ce n-au reusit altii in saptamani...mrg el a zis ca vrea sa devina vechiul el dar nu acum mai incolo.nu prea stiu ce vrea sa insemne mai incolo asta.el e foarte dragut cu mine. dace e cv imediat se baga pentru mine chiar daca eu ii zic ca nu-i nevoie(unu l-a si taiat rau la mana cand s-a bagat pentru mine)mi-a zis ca ma iubeste dar nu stiu daca e doar vrajeala sau e pe bune(mrg noi ne cunoastem de mai mult de 2 luni si de mai mult timp suntem f apropiati acum 2 luni doar a devenit oficial).ce ar trebui sa fac dau funda:*

4 răspunsuri:
| loOveeep a răspuns:

Woow, e un " bad boy" in toata regulalaughing, cunosc situatii de genul asta si iti spun ca daca iti convine ca fumeaza si se drogheaza accepta situatia daca nu iti convine discuta cu el pe tema asta, si cu fetele nu stiu daca el e asa de "bun", nu prea ai ce sa faci si sunt in aceeasi situatie. Totul tine de el, daca te iubeste poate sa si sara fetele pe el, el o sa ramana cu tine! funda?

| Oana92 a răspuns:

Esti sigura ca vrei sa ai o relatie cu un baiat care se drogheaza( sa ma rog, s-a lasat, dar vrea din nou), cu grave probleme emotionale(pentru ca altfel nu s-ar droga)si care are un anturaj periculos(``l-a taiat ``, se drogheaza, deci are oameni in jurul lui care vand astfel de produse...)?
Pentru ca sincer, ce vezi tu prin filme, ca o femeie reuseste sa faca dintr-un baiat rau un baiat bun, ramana in cele mai multe cazuri doar atat, un film! Realitatea, e mult mai dura, drogurile in general inseamna violenta, postitutie, puscarie...Esti sigura ca vrei sa traiesti langa un astfel de om? Te-ai simti in siguranta langa el?

| ɱɨƙӭ a răspuns:

Buna Madda142!

Dupa cate vad e un "bad boy", ai grija, cu baietii de genul asta mereu ai surprize, dar totusi tinete de el, pentru ca o femeie poate schimba radical un barbat.

Bafta! happy

| MicutaLui a răspuns:

Sa vorbesti cu el mai deschis pe tema asta si vezi ce are de ghind sa faca