| Chocolattex3 a întrebat:

Sunt cu un tip de aproape doua luni. Vorbeam aseara si nu stiu cum a adus vorba si m-a intrebat ( el zicea ca nu vrea sa ma intrebe acum poate peste cateva luni dar l-am batut la cap sa continue ce voia sa zica) daca sunt virgina. dupa s-a comportat ciudat si a schimbat subiectul cand a auzit ca da si l-am intrebat daca el a facut-o si a zis ca da dar n-a insemnat nimic pentru el.Ce pot crede din asta?

8 răspunsuri:
| Schatzyyyyy a răspuns:

Comunica mai mult cu el, sa-ti dai seama ceea ce vrea cu adevarat! Poate vrea doar sa o faca, cu tine si atat!

| HoneyPot a răspuns:

Ca-i virgin, sau macar la nivel psihologic se considera virgin si povestea cu "n-a insemnat nimic" este o inventie din jena. Daca n-ar fi virgin n-ar fi intrebat. Baietii se simt in siguranta cu iubitele lor daca sunt macar pe picior de egalitate in ceea ce priveste experienta sexuala. Un tip cu o vasta experienta sexuala nu ar fi intrebat asa ceva, cel putin nu dupa 2 luni happy

| AndreiBox a răspuns (pentru HoneyPot):

Prietene, unui tip cu "experienta" nu i ar fi luat mai mult de 2 sapt sa afle.

| HoneyPot a răspuns (pentru AndreiBox):

Amice, la ce crezi ca m-am referit? Ca ar fi stat 10 luni pana sa intrebe sau sa afle?happy

Si ar fi dat seama fara sa intrebe nu?

| HoneyPot a răspuns (pentru AndreiBox):

Logic laughing

Pai da laughing

| CristianRoth1997 a răspuns:

Draga mea, in asta poti vedea multe lucruri, unele mai placute, mai ales daca nu te-a parasit afland ca esti vrigina, altele mai neplacute, cum ar fi faptul ca este prea preocupat de sex. Eu iti recomand sa incerci sa apropii relatia cu el si in alte moduri ( de exemplu, iesiti undeva), iar astfel te poti convinge daca va merita au nu sa continui. Sper ca te-am ajutat. Mult succes.