anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt cu un tip de o luna de zile. E prea devreme sa-i spun ca il iubesc? Mentionez ca avem amandoi 27 de ani.

29 răspunsuri:
Anna
| Anna a răspuns:

Eu zic sa mai astepti sa va cunosteti mai bine."te iubesc" sunt doua cuvinte simple, dar cu greutate.Nu-i spune daca nu esti in stare sa-ti asumi responsabilitatea unei relatii serioase.

cami
| cami a răspuns:

Iubirea pentru el o poti dobandi si in 3 zile...deci o luna...nu, atata vreme cat simti asta, nu te cenzura a-i spune...happy

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Nu e deloc devreme. Daca u il iubesti dc sa ascunzi asta? big grin Sp ca il iubesti ca nu nimic gresit in asta.mult succes! happy

Janina
| Janina a răspuns:

Daca tu simti asta pentru el nu e devreme...declarati sentimentele, poate vei fi uimita si vei auzi un Te iubesc back happy

| JustMeFlory a răspuns:

Daca u simti ca este cazul, spune'i! dar ar fi mai bine sa mai astepti putin poate iti va face o surpriza si va fi el primul care spune acest lucru...rabdare sa ai cu cu elhappy

| borsec a răspuns:

Convinge-te ca el are aceleasi sentimente pentru tine si apoi ii declari iubirea ta.

| Ben. a răspuns:

N-o sa-ti se coboare profilu' dc i-o spui.mai ales ca e un tip cls 1

| Zoombe3 a răspuns:

Niciodata nu este prea devreme sau prea tarziu. Totul depinde de ce simti tu; daca asta e ceea ce simti, ai pute-a sa-i spui, altfel risti sa regreti mai tarziu. Oricum o sa se sperie putin, fiindca e barbat, ei se sperie din orice, tot ce conteaza este sa-i explici sentimentele tale pentru el. Eu i-am spus prietenului meu dupa 2 ani de relatie ca il iubesc si a ramas fara cuvinte si cu ochii mari, nu a stiut cum sa reactioneze (are 27 de ani) tongue. Mult succes si rabdare.

| dulshe a răspuns:

Daca tu chiar il iubesti nu e deloc devreme dar daca nu simti ink nimic pentru el u esti obligata sa-i zici
succes

| zuzuliana a răspuns:

Nu e devreme...si mai ales daca simti asat spune-i numa si arati ca-l iubesti...

| Paula a răspuns:

Ce are ma? laughing
acum serios straight face daca tu nu simti ca'l iubesti, nu are rost sa-i zici happy

| sigmanet a răspuns:

Ii spui atunci cand simti si ce simti. Niciodata nu trebuie sa ne gandim ca e prea devreme pentru un lucru. Daca suntem pregatiti sa facem acel lucru, sau sa spunem aceste cuvinte magice, atunci asta e momentul.

| pachy a răspuns:

Uite eu am cunoscut pe cineva si a doua zi i-am zic te iubesc si accea persoana mi-a zis ca si ea vroia din prima zi sa imi zica ca ma iubeste si acum nu trece ora sa nu imi zica te iubesc.si ne cunoastem de o saptamana
daca chiar simti asta fa-o! te vei simti mult mai bine!

| ka2 a răspuns:

Poti sa-i spui asta, normal. Dar sa si simti, nu doar sa fii in faza de "inragostiata la prima vedere". Spune-i! Nu pierzi nimic!

| pisi dy a răspuns:

Cum, il iubesti dupa o luna? poate te simti atrasa de el, simti fluturasi in stomac, esti indragostita...mai lasa sa treaca timpul si fii atenta la el, la reactiile lui si ii spui cand simti ca si el ti-ar spune asa ceva si poate nu are curaj. Poate-l sperii sau se gandeste ca daca ai 27 de ani vrei sa te mariti repejor...Deci, mai asteapta si casca bine ochii!

Răspuns utilizator avertizat
| simpluEu. a răspuns:

Daca tu crezi ca el are aceleasi sentimente fata de tine... zii. daca nu...mai asteapta

| Liana [] a răspuns:

Probabil chiar o sa-i placa, spune-itongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Depinde ce asteptari ai de la aceasta relatie. Daca ai asteptari mari, spune-i ca il iubesti daca tu asta simti.Presupun (sper sa nu o fac gresit) ca si tipul are aceleasi asteptari ca si tine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu e niciodata prea devreme sa ii spui ca il iubesti... dar trebuie sa faci asta doar dac a simti ca il iubesti.nu sa ii spui numa asa. sper ca raspunsu meu sa iti fie de folos...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Probabil o sa ii placa, dar va intarzia replica lui! Probabil il va "speria" ca ii spui si poate astepti deja o cerere in casatorie. Parerea mea este sa il lasi pe el sa iti spuna primul, ca sa stii ce simte el. Daca ii spui tu prima si el inca nu poate raspunde... o sa te simti jenata. Asteptati fetelor sa vi se spuna cuvintele astea si sa fiti sigure de sentimentele lor! Parerea mea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu ma gandesc sa -i zici pe la 40 de ani ca-l iubesti si pe la 50 sa faceti un copil.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

La 27 de ani nu stii sa exprimi ce simti?laughing daca il iubesti spune-i daca nu...nu

ce e atat de greu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca simti adevarat ca iubesti, atunci spune, altfel nu.nu merita sa faci iluzii pentru el si pentru tine, ca mai tarziu o sa suferiti amandoi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu e bine sa-i faci tu declaratii!
Lasa-l pe el!
Daca n-are aceleasi sentimente o sa fuga mancand pamantul!
Lasa-l pe el sa fie barbat in relatie!

| bibix_5640 a răspuns:

Nu cred ca este prea devreme...Desi ar trebui sa faca el primul pas...Cred ca ar trebui sa ii spui pana nu e prea tarziu

| barbiexoxo a răspuns:

Eu cred ca da...adica nushu tu decizi. daca tzii la el. spune-i... daca nu mai asteapta putin:X

| alle_1386 a răspuns:

Nici nu trebuie sa i mai zici si a dat singur seama happy

| pisyqtza a răspuns:

Poi...ar fi cazul sa ii spui. daca simti asta...nu o face din obligatie.happy.:*