anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt cu un tip de o zi, maine ne vedem dar dupa eu plec 2 saptamani si ceva din romania, mi-e frica sa nu il pierd.Sincer nu prea am incredere in el deoarece el inca avea prietena si s. a saurtat cu mine dupa care ne.am combinat.Nu stiu ce sa fac efectiv sunt disperata, eu il iubesc si nu vreau sa il pierd.

7 răspunsuri:
| Pho3nix a răspuns:

Daca te iubeste cu adevarat nu te va insela si te va astepta.

| Pho3nix a răspuns:

Daca te iubeste cu adevarat nu te va insela si te va astepta.

| JustMeFlory a răspuns:

Ciudata relatie ca sa zic asa...nu ced ca este iubire dupa o zi, o saptamana. Vorbeste cu el, spune'i ce simti, dar eu nu cred ca il vei pierde! Daca i'ai atras atentia cand el avea inca prietena inseamna ca i'a placut ceva la tine.Nu te panica, stai linistita in vacanta, ca el tot acolo va fi cand tu vei veni acasa. Daca ii place de tine, va sta cumintelhappy

| ShaKuri a răspuns:

Nu faci nimiclaughing. tu il iubesit (daca asa crezi). deci te poate astepta 2 saptamana. daca te iubeste, presupun ca ai pretentia asta din partea lui. Daca nu te asteapta.ai pimit un raspunshappy. ciao ciao

| emy_5418 a răspuns:

Vorbeshte cu el, intreaba-l daca te va ashtepta... da normal ca posibil in aceste2 saptamini va mai avea el fetitse pentru distractsie... dar sa nu uiti si tu sal mai suni.

| georgiana_9306 a răspuns:

Parerea mea e ca o data ce sa sarutata cu tine in timp ce avea alta iubita la fel va face si cu tine... daca apare alta care sa o placa o va saruta fara sa isi aduca aminte de tine.mai ales daca pleci din rom...

| jhonnyyb a răspuns:

Sfatul meu ar fi sa astepti aceste doua saptamani sa vezi daca te suna.Cand te vei intoarce in romania astepta sa te sune el sa vada cum ai ajuns, asta bineinteles daca il interesezi. Daca nu te suna inseamna ca nu te merita.