Parerea mea e ca faptul e consumat.
Dar, eh. Viata are urcusuri si coborasuri. As zice sa incerci sa faci tot ce a facut si el. In vacanta de iarna, vin-o in Romania si ofera-i toata atentia ta, iubeste-l cu vorbe si mangaieri, dezmiarda-l cu saruturi si imbratisari, sopteste-i la ureche ca il iubesti si ca nu vrei sa-l pierzi. In fiecare seara, spune-i "te iubesc" si "noapte buna".
Ii poti demonstra ca il iubesti si daca incerci sa-l faci fericit, asa cum poti tu. Da-i sfaturi, alinta-l, IUBESTE-L ca asta vrea si el.
Il faci sa te creada daca nu-l vei mai face sa sufere. Asta se intampla cand ii oferi atentie doar lui si toata iubirea ta o pui in mainile sale.
Cand viata iti da lamai, faci limonada. Numai iti irosi nici o sansa la fericire alaturi de el daca stii sigur ca e perfect pentru tine si daca stii si ca il iubesti cu adevarat.
O sa vezi ca totul va fi bine daca vei crede in relatia voastra tot timpul. Usor, usor, ii vei castiga iar atentia si increderea. Nu cred ca sta cu tine doar de ochii lumii. Sigur te iubeste si nu vrea sa te piarda.
Ai grija de tine si bafta cu el, sper sa reusesti sa fii fericita alaturi de el.
Nu-i nimic pierdut. nu se stie niciodata ce-ti rezerva viata. Necunoscute sunt caile Domnului. Eu zic sa-i demonstrezi pentru ultima data printr-un gest definitoriu cat inseamna pentru tine. poate va trece peste tot si va fi bine. Multa bafta
Am citit ultima ta intrebare si oarecum m-am regasit in ea, sincer imi pare foarte rau stiu sentimentul ce il simti *chiar daca sunt baiat am plans de 2 ori dupa ea*..probabil te intrebi de ce-ti spun asta, sincer nu stiu nici eu dar totu-si iti spun si te-as ruga sa-mi lasi un id, fb ceva ti-as fi recunoscator.
Sunt oameni mai in varsta care atunci cand vad sau/si aud asemenea perle zic : Vai de capul tau!
Incearca sa rezumezi cea ce scrii stiu ca e important dar e greu sa citesti atat
Scuze de intrebare dar ce este si cu ce te afecteaza aceasta boala hipertiroidia?
pentru ca am dat search pe google si nu prea mi-a explicat in termeni simpli, parca era alta limba
beausingurlamasamea întreabă: