Of, of, of...
Ma bucur, ca pentru cei 15 ani ai tai gandesti asa de matur in privinta prieteniei cu un baiat, dar se pare, ca tot ceea ce ai facut tu pentru el, nu se numeste dragoste ci mila, iar el, nu stiu daca tot asa a crezut, insa este putin purcelus, fiindca dupa ce a scos-stors, tot ce se putea de la tine, a inceput, sa te neglijeze, ba chiar te-a luat de fraiera, asa cum intuiesti si tu.
Draga mea, renunta la el, este un profitor, i-ai acordat sansa de a fi om, sigur in mintea lui crede, ca asa este normal, sa se intample in realitate/vai, ti-a facut o favoare ca te-a insotit in oras sau oriunde!/, dar asa cum oamenii sunt buni sau rai, tot asa sunt si orfanii, ceea ce ai crezut, ca se va infiripa intre tine si el, este subiect de telenovela, crede-ma. Nu ai sa-l intelegi niciodata, pentru ca nu ai trait intr-un orfelinat, dar nici el nu te va intelege pe tine si nici nu va intelege gestul frumos pe care l-ai facut pentru el, de a-l baga in seama si de a-l aseza in rand cu tine, in normalitate. Stiu, ma vor condamna multi utilizatori pentru cele scrise, dar asa sunt eu, mai directa, spun exact ceea ce gandesc, chiar daca deranjeaza.
Gata, am pierdut prea mult timp, cu personajul in cauza, insa te avertizez, ca atunci cand i se vor descarca bateriile, se va intoarce la tine, pentru ca va realiza ce-a pierdut, de aceea iti recomand, sa intrerupi aceasta relatie, acum, fara resentimente.
Acum special pentru tine...in dragoste se folosesc doar sentimente RECIPROCE, dragostea nu se cumpara. Nu-ti alege un prieten de seama ta, ci macar cu 3-4 ani mai mare decat tine, ca sa fii si sa te simti protejata si sa aveti ce discuta, sa nu fie din clasa, scoala, nici din cartier ca sa fii in centrul discutiilor/barfelor, atunci cand apare o problema intre voi.
Esti o adolescenta frumoasa, uita-te pe geam, uita-te in jurul tau cati baieti roiesc, nu te arunca primului venit, cel care te iubeste, trebuie sa te si merite. Am multe sa-ti spun, dar nu vreau, sa-ti rascolesc sufletul si asa indeajuns de indurerat. Ce este mai frumos pe lumea asta decat tineretea... deocamdata incepe prin a da mai multa importanta invataturii/nu mi-o lua in nume de rau, este doar o recomandare/, plimba-te, mergi la film, teatru, discoteca si fii sigura ca iubitul va veni, cand nici nu te-astepti. Rabdare si pune PUNCT trecutului. Din partea mea tot binele din lume si ai grija de tine!
Dupa ce ca ii platesti tot, tot el e ala cu pretentii?
Sa zica merci ca te are (eu in locul lui sa am asa o prietena as face plecacini inaintea ei ). Cred ca ar trebui sa il lasi, daca nu de tot macar pentru o perioada.
Nu uita pentru ai fi iubita in primul rand trebuie sa ii fii prietena (amica) cauta sa il asculti fara a-l judeca, cauta sa il intelegi fara sa incerci sa intervii si.cum spunea o buna amica, cauta sa il tii in brate fara sa intrebi de ce.
Fa tot ce poti sa ii fii alaturi, oamenii mai trec prin momente grele, uneori simt nevoia de a fi singuri.
Poti lua putina initiativa si sa mergi tu la el sa ii faci o surpriza si sa il scoti undeva spunandu-i ca vrei sa iti faca un mic cadou si sa iti acorde cateva ore asa pentru tine ca si cum ar fi un moft.
Sigur nu te va refuza, nimeni nu poate refuza asa ceva.
Scoate-l undeva si fa-i tu cinste spunandu-i ca data viitoare va face el, dar acum e placerea ta.
Apoi spune-i ca nu te simti in apele tale si roaga-l sa mai ramana cu tine iesiti si va plimbati in parc.
Spune-ne ce rezultate a dat te rog.
Nu e important sa il faci fericit, ci sa fiti fericiti.
Incearca sa fii sexy, dar nu ii da voie sa atinga, lasa-l doar sa se oftice, si pur si simplu fa-l sa te doreasca de moare apoi fugi, fa-l sa se framante sa il faci pe el sa alerge ca nebunu dupa tine.
A si apropo, eu nucred ca te foloseste.
Eu m-am nascut copil sarac, si am avut o iubitzica la un moment cand nu aveam bani nici de un suc, dar ea m-a ajutat asa cum a putut, saraca avea putini banuti si eu aveam cel mult o parte din banii de alocatie (care pe vremea mea era cum ar fi acum cam 25 ron) si m-a dus la biliard, in disco, chiar a fost de treaba. Apoi cand am vazut ca isi dorea cu adevarat sa fiu fericit mi-am dat seama ca si eu ar trebui sa ma schimb si sa fiu recunoscator, poate nu aveam bani dar un gest frumos, o mangaiere, un pupic, un te iubesc scris pe o foaie de hartie, fie... o floare cand si cand... a. si apropo eram in clasa a 6a. a7a.
Cu siguranta se va schimba pentru tine.
Retine:
Important e sa il faci sa vada ca are ce pierde si sa il scoti din indiferenta aceasta, apoi fa-l tu pe el sa simta ca te-ar putea pierde. pune un amic sa te sune cand esti cu el sa te roage sa iesit la un suc si tu refuza-l politicos spunandu-i ca esti cu cineva si ca ii multumesti totusi pentru invitatie. poate. alta data. (asta il va scoate din minti) il va face sa isi doreasca ca niciodata sa nu se intample acel (alta data).
Spune-i ca daca nu isi schimba atitudinea fata de tine va despartiti, si ii vezi reactia, daca e indiferent inseamna ca nu te merita esti prea buna pentru el...si daca e orfan cum zici poate are vreo problem sau vreun gand ce il pune mereu pe ganduri... vorbeste cu el si vezi ce poti scoate la iveala.
Spune-i ca vrei sa va despartiti, si apoi combinate cu altu doar cat sa-i vezi reactia, daca va veni nebun dupa tine inseamna ca merita sa-ti bati capul
Eu zic sa il intrebi ce s-a intamplat, de ce e asa de rece cu tine si vei afla motivul.
Daca este un baiat care te ignora pentru motive prostesti, atunci ar trebui sa te racesti si tu de el, caci este un baiat dificil.
Nu pica in plasa! Si nu uita ca in lumea asta sunt baieti pentru fiecare fata, deci fi optimista:d