Doamne ce poveste)) ma dor ochii de la cat ai scris))eu nu cred ca asta e o relatie serioasa...vad ca te schimba ca pe ciorapi cel mai bine ii dai papucii
Chiar ca ce poveste! pai spune-i ca daca nu te place asa cum esti sa nu mai incerce sa e schimbe
Wow chiar ai scris oleaca din punctul meu de vedere ca barbat atat iti zic dai su un sut in find cand ii zici ca nu mai are ce discuta cu tine neserios!
Eu zic ca daca te-ar iubi te-ar iubi exact asa cum esti tu si nu ti-ar reprosa absolut nimic.Cine iubeste o persoana o iubeste asa cum e ea cu defectele si calitatile ei fara sa-i reproseze nimic.Lasi prea mult dupa el si asta nu e bine, crede ca poate sa-si permita orice cu tine ca tu ii ierti toate porcariile.Cred ca ar trebui sa-i dai un sut in fund cum a zis cineva mai sus si sa-ti cauti alt baiat care sa te merite.
Eu te sfatuies sa-l parasesti! Nu are rost crede-ma iti vreau binele?. Ascultane si pe noi o singura data.Si vei veadea ca avem dreptate. Te rog din tot sufletul sa-l parasesti pentru ca doar tu vei suferi la sfarsit si el o sa se rada cu prietenii in hohote. Faci ce vrei, este viata ta. Dar e spre binele tau.Paraseste-l!
Eu zic sa iti vezi de viata ta ca mai tarziu sa nu iti para rau in primul rand nu e pentru tine si nu cred ca se poate lasa de obiceiurile lui si cred ca mereu ai sa fii pe locul 2 si nu cred ca asta iti doresti e plina lumea de baieti ia decizia corecta pentru binele tau.