| viitorul a întrebat:

Sunt curioasa ce credeti despre diferentele de varsta chiar mari:spre exemplu unul din ei 15 iar celalat 30.Cum vi se pare? Astept raspunsuri happy

18 răspunsuri:
| BubuLina999 a răspuns:

Desi se spune ca varsta nu conteaza, este o diferenta destul de mare. diferenta este asa si la modul de a gandi. o persoana de 15 ani are alte perspective, vrea sa si traiasca viata, sa se bucure de placerile oferite de ea, sa experimenteze, sa faca ce este de facut la ceasta varsta. omul de 30 de ani deja are alte ganduri, maritis/insuratoare ...alte preocupari, probleme ale adultilor care sunt ca o piedica pentru o relatie intre pers de 15 si cea de 30.

plus ca persoana de 15 estie minora, adica este ciudat sa aiba o relatie cu un om deja in toata firea de 30 de ani.

as avea multe de spus in privinta asta cu relatiile care au intre ele o diferenta chiar mare ca aceasta laughing...4-5-6 ani mai merge.dar nu trecut de 10.

acum nu stiu. poate altii au alta parere insa eu asa gandesc. plus ca o relatie cu cine de 30 de ai si tu ai 15 te cam opreste ''din crestere'' din cursul normal si palpitant al adolescentei. daca intelegi ce vreau sa zic. acum nu stiu, asta e parerea meabig grin

:* te pup!

| mona a răspuns:

E diferenta mare dar daca ei se iubesc nu ar mai fi nimic de spus[nu sunt nici primii nici ultimii implicati intr-o relatie cu diferenta asa mare de varsta]

| MasterOfDisaster a răspuns:

Atunci cand fata are 15 ani se numeste pedofilie.
Da, varsta e doar un numar, dar daca ambii parteneri sunt adulti, cel putin la 20 de ani. El sa aiba 30 de ani e mult prea mult. El vrea normal, sex. Fata trebuie sa aiba fluturi in stomac. Nu altceva in alte zone.

Si in plus, e scarbos.

| stfnn a răspuns:

Voua vi se pare scarbos?
Mai degraba "bolnav".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
15-30 mi se pare cam penibil.
Dar fiecare cu concepţiile lui de viaţă, cum se simte bine.
Te pup!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Şi ne mai spun ăştia că gerontofilia şi pedofilia sunt rele. Mai dă naiba 2 flegme pe ce vor panaramele astea de 12-15 de la noi din ţară mai nou. Facă-se cu care or vrea până rămân fără aer în plămâni.

| Demonull a răspuns:

Inca putin si e taticu si fiica.

| NuMaContrazice a răspuns:

Baiat de 15 si fata de 30 - imposibil
Fata de 15 si baiat de 30 - Rar, dar posibil, din pacate tot mai multe fetite sunt atrase de domni in varsta cu copii si nevasta, sau daca nu, se lasa cucerite de toti pampalaii de 20-30 de ani care nu sunt in stare sa cucereasca o femeie de varsta lor si umbla dupa fetite, ca daca s-ar duce la o femeie matura si-ar inghiti limba, nici nu ar sti ce sa ii spuna laughing...

| BSwwatch a răspuns:

Din punctul meu de vedere este o mare problema, la fel si din puct de vedere legal, cel care detine virsta de 30 de ani are o problema din puct de vedere psihic!

| SuperSaiyan4 a răspuns:

Cine a spus ca "Dragostea nu are varsta"? Trebuia sa fie omorat.

| kevincube a răspuns:

15 ani e prea mult, între părinţii mei este 10 ani diferenţă, daca stau să mă gândesc că tata avea 25 de ani iar mama 15 mă cam amuză dar când 2 persoane se iubesc CU ADEVĂRAT nu cred că vârsta îi poate oprii.

| Shane a răspuns:

Se zice ca dragostea nu are varsta. Dar totusi ce ar putea avea in comun un copil de 15 ani cu o persoana de 30? Persoana aceea ar putea sa ii fie mama/tata. Este diferenta de 15 ani intre cei 2. Una e ca o persoana sa aiba 20 de ani de exemplu, iar cealalta 35. E totusi o mica diferenta.

| crash15 a răspuns:

Dublul lui 15 este 30! ai innebunit?!?! bitches all around...

| Ṕαᾔḓεмḯḉ a răspuns:

Mie si prpbabil celor din jur li se pare ciudat si scarbos gandindute la batranete dar daca persoanele sunt convinse ca relatia lor o sa reziste nau decat sa se casatoreasca dar sa suporte consecinte ca de exemplu comentariile unora ca : si-a gasit pe cineva mai tanar sau din astea

| YourCupidon a răspuns:

SCARBOS!

| danden a răspuns:

Daca fata are 15 e o problema. diferenta de varsta nu conteaza, dar doar dupa ce treci de 18, 19 ani. Asa e prea mare si nu o sa mearga. Bine acum in functie de cat de matur e cel de 30, oate avea 30 de ani daca gandeste ca la 14

| DeaAndreea28 a răspuns:

Asa sunt eu si cu iubitul meu varsta e doar un numar care nu ar trebui sa ne intereseze diferenta de varsta dintre noi este de 16 ani si ne intelegem foarte bine nu avem probleme din punctul meu de vedeere varsta este doar un numar care pe uni ii intereseaza iar pe alti nnu

| Zeuss1smyname a răspuns (pentru DeaAndreea28):

"Vârsta e doar un număr care nu ar trebui să ne intereseze"? Ce-i cu concepţia asta de retardată? Îţi recomand o consultaţie psihiatrică!