A iubi inseamna a trai viata celuilalt. Sa uiti de tine si sa te daruiesti cu totul celuilalt fara a astepta vreodata ceva in schimb, aceasta este adevarata iubire care te inalta si te purifica de tot ce e murdar in lumea aceasta. Cei mai multi se plang ca nu sunt iubiti. Multi imi spun: "L-am iubit din toata inima, iar el nu mi-a raspuns niciodata iubirii". Dar daca l-ai iubit cu adevarat, de ce suferi ca el nu te-a iubit? Nu stiti oare ca iubirea adevarata nu asteapta NICIODATA, dar absolut niciodata, NIMIC in schimb. Ea este fericita ca se poate manifesta, ca se poate darui. Atat timp cat suferiti din cauza iubirii inseamna ca inca nu ati cunoscut iubirea adevarat. Iubirea este acea amintire placuta care iti ramane pentru intreaga viata. Este singurul lucru frumos din viata asta si chiar daca ajungi sa suferi, vei fi fericit ca ai avut ocazia sa iubesti. Vei fi fericit ca pentru o clipa, ea era totul pentru tine. Faceai totul in numele ei, ai fi mutat si muntii din loc doar de dragul ei. Iubirea nu are nimic de-a face cu sexul, cu atractia fizica, cu banii. Iubirea ramane pentru totdeauna cu tine; si iti va incalzi sufletul si te va insoti atunci cand te vei simti singur si ori de cate ori vei fi trist ea va fi acolo pentru tine. Chiar daca suferim, chiar daca am iubit si sufletul ne este sfasiat de durere, nu trebuie sa ne pierdem speranta. Dragostea va reveni; trebuie doar sa vrem s-o primim, sa gasim omul care sa impartaseasca cu noi acea iubire...si va veni din nou: mai frumoasa, mai matura, mai calda.
Fundita?
Ceva ce acum aduce numai probleme si nu are rost sa mai fie luata in seama tot la suferinta ajung acele persoane care iubesc
Raspunsuri dragute nu am astazi. Iar daca ti-as povesti din proprie experienta fac pariu ca ai plange.Si mie imi vine sa plang cu lacrimi de crocodil
Iubirea este alaturi de religie, onoare, libertate, bunatate unul dintre subiectele filozofice inepuizabile
"Iubesti pe cineva atunci cand ai ajuns sa vrei sa-i dai ceea ce ai mai bun si hotarasti sa i te dai pe tine insuti…!"-Octavian Paler. "Sentiment care vine in galop si dispare in varful picioarelor." – Tudor Musatescu
Dragostea e un lucru care nu se descrie in cuvinte. e un lucru adica un simt care te asteapta la momentul lui cu persoana ideala si care merita sa fie iubita, cel ce t e iubeste nu te face sa plangi, cel ce nu te iubeste nu-ti merita lacrimile. dragostea este diferita la toti.fiecare persoana ajunge la acel nivel unde cunoaste iubirea dar sfarsitul iubirii lor poate fi frumoasa dar in cele mai multe ori dureoasa daca acea persoana nu-ti da in schimul iubirii iubire ci ura...sa-ti fie de folos:*
Anonima17191 întreabă: