| Madalina_7571 a întrebat:

Sunt curioasa de o chestie : Fetele, cand se aduna, vorbesc intre ele cum a fost -prima data- si chestii de genul acesta. Baietii vorbesc intre ei despre asa ceva?

7 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Vai nenicule, ce vorbesc baietii despre fete.Ramai ca la detentist.Am auzit despre pozitii sexuale care nici nu stiam ca existalaughingBaietii in mare, vorbesc despre 3 chestii:fotbal, fete, care da de baut azi.La fotbal nu prea se inghsuie, dar cand e vorba de fete, le impart ca fratiilaughing
Daca ar auzi fetele respective ce spun baietii despre eleI don't want to see

| AnonimA a răspuns:

Buna nu stiu asa suntem noi si cand n intalnim numa d pr nostri vb:laughingna cred ca ii iubim prea mt si cat despre prima oara pentru ca celelante sunt curioasebig grin

baftakiss

| Ciresikaaa a răspuns:

Depinde.nu toate fetele au acelasi comportament sau toti baietiiwinking

| Byencutzz a răspuns:

Baietii fi sigura ca darolling on the floor
se mandresc nu?
de aceea se spune ca nu e bine sa te duci acasa la un baiat sau sa te culci cu ei pentru ca ei se lauda ii doare pe ei undeva de onoarea ta si uite asa te miri de unde se afa ca te-ai culkt cu x
eh nu zic de toti, recunosk.
Vreau sa cred ca macar 10% din baieti nu sunt asahappy

| alexa007 a răspuns:

Baietii vorbesc mult mai mulde decat fete, dar fata de fete ei nu barfesc baieti, ci fetelaughing)(sper ca ai inteles)
baietii vorbesc despre ce au facut nu stiu cand, despre cum este o tipa(incep sa o bage in topuri, sa ii caute defectele, orice), despre ce pozitii au mai practicat(se lauda mult de tot), despre sportul lor preferat, despre scoala(mai rar chestia asta, dar discuta sh despre colectia lor de 3laughing), iar unii se gandesc cum sa nu ramana), iar unii dintre ei (ex:cel mai bun prieten, un coleg cu care te intelegi super bine, pot tine secretele foarte bine, chiar sa nu afle nimeni)
baietii sunt mai uniti decat fetele, nu sunt grupuri grupulete.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu. Femeile sunt majoritatea bi (nu prea poți să dai altă explicație când le vezi că se duc câte două la baie, că merg la cot și că... vorbesc lucruri d-astea). Băieți gay mai rar.

| apollo_6950 a răspuns:

Nu inseamna ca doi baieti sunt gay daca vorbesc asemenea lucruri. Mie mi s-a intamplat ca diversi prieteni (virgini fiind) sa-mi ceara tot felul de sfaturi sau sa-mi puna tot felul de intrebari. Mi s-a parut absolut normal, avand in vedere ca au venit sa-mi ceara ajutorul.

Pe de alta parte, mai e o chestie ciudata si foarte stupida: multi baieti vorbesc chiar foarte mult despre "cum a fost", sub forma de laude, cum ca s-au culcat si cu aia, si cu cealalta... Dar in 90% din cazuri sunt doar laude.