Nu stiu nu cred a atata timp, in 10 luni se pot schimba multe, eu cred ca tu il mai iubesti.
Eu cred ca inca te place dar nu vrea sa recunoasca de frica ca o sa se bage iar colegii vostri in relatia voastra
Daca a sarit asa dintr-o data, e posibil ca inca sa mai simta ceva, si colegii aia sunt nesimtit si nu inteleg de ce se bag intr-o relatiie? care e scopul lor? nu inteleg, sper sa te impaci cu el. si sunt sigur ca si tu il iubesti, dar si el inca mai tine la tine! pupici si multa bafta
BUna, e posibil sa mai simta ceva pentru tine, dar daca tu simti ceva pentru el si ai vrea sa te impaci cu el atunci vb cu el si spune-i ce simti, sa vezi raspunsul lui.
Poate ca ii pasa de tine, insa nu ia convenit ceva in relatia voastra si de asta nu mai vrea.intreaba-l de ce nu mai vrea, analizeaza raspunsul si daca e vorba despre comportamentul tau, depinde de tine ce vei face dupa, daca tii cu adev la el schimbate insa daca crezi ca nu merita, nu stiu.nu uita ca cine te place te accepta asa cum esti:*.
beausingurlamasamea întreabă: