Buna!
Iubita,in toate relatiile, casniciile dupa un anumit timp, intervine monotonia.
Voi sunteti deja de 2 ani impreuna si automat ca lucruriile se mai schimba.
Ca sa dai un pic de culoare relatiiei tale,vino cu ceva inovator, cu ceva nou, nu stiu.suprinde l in mod placut!
De ex,poate isi doreste ceva,indiferent daca e obiect sau altceva,daruieste i tu si vezi reactia lui,adica incearca pe cat poti sa i faci lucruri pe plac!
Dar e foarte adevarat, ca unii barbatii,vin cu astfel de texte si datorita faptului ca in viata lor poate a intervenit o alta persoana,si spune de monotonie,ca sa nu si raneasca partenerul,dar sper sa nu fie si cazul tau.
Incearca sa faci cum ti am zis, fii zambitoare mereu chiar daca poate sufletul tau e trist si numai asa poti atrage un barbat si sa l faci sa nu se plictiseasca.
Daca vezi ca pe el nimic nu l multumeste din ceea ce faci tu, gandeste te ca vina nu ti apartine tie in totalitate si.fii puternica orice s ar intampla.
Bafta!
Razi,fa-i surprize,glumeste,fii spumoasa si vesela ca o sampanie buna,readu-i prin comportamentul tau,in minte,fata de care s-a indragostit candva!
Au trecut anii si te-ai cocolosit in siguranta relatiei voastre si ai lasat garda jos!
Daca nu intretii flacara,se va stinge!
Fa-ti un plan in minte,citeste lucruri noi,glumite dulci,ofera-i bucurie si relaxare,fa-l sa nu se mai poata dezlipi de langa tine sau abia sa astepte sa te regaseasca si fa-o repede!
Deja ai intarziat mult daca lucrurile au ajuns atat de departe!
Teama mi-e sa nu fi inceput sa-i placa alta!
Deocamdata e al tau, lacrimile nu ajuta la nimic, mobilizeaza-te si refa lucrurile!
Poti!
Woow uite prin prb asta trec si eu acum Nu stiu ce sa zic, tin la ea si o iubesc, mereu ma intreaba cand ma vad cu ea, ma simt un pic obligat sa ma int cu ea, daca nu ea se supara si imi reprosheaza! dupa ce ma vad cu ea sunt obosiut si nu m am nici-un kef de teme sau altceva, nu stiu nu vreau sa zic ca nu vreau sa ma vad cu ea insa aproape in fiecare zi ma vad cu ea, ce sa mai vb cu ea despre ce sa mai vb, am obs ca ea e plina de ernergiea vrea giugiuleala si rasfatare, prb la mine e si k sunt cu fack teme stres mare, hmm nu stiu as vrea sa fie tootul de la sine, sa nu mai fiu "pus la cerere", ceva spontan, si uite asa apar prb. si uite asa imi reprosheaza k eu sunt cel care nu vrea sa ma vad cu ea, kci ea e numai cea care trage de mine, mai nu stiu am zis cam toot ce trebuia lasati sa fie tootul de la sine, nu te mai gandii ca dispare etc caci daca nu va vedeti o sa rupa relatia, incearca sa il provoci, ceva haios adu si zambetul pe buze la amandoi, iesiti la plimbare, mica excursie, ciupestel de fund... orice numai sa fie o mik explozie de zambete si chef de viata, nu il aduce ion situatia sa vanze alte fete, dappi reunosc aici e si vina noastra dar si a voastra nu te gandi caci daca te inseala e vina numai a noastra! Intreaba-te de ce inseala? Nu cred ca are aia cv m bun k tine, bine un pic vb de atractie etc. insa nu asta e marea prb k aia poate arata m bine ca tine sau cine stie ce! succes daca e sa afli cv tine-ma la curtent si spune-mi si mie ce trebuie sa fac!
Asa mi s-a intamplat si mie numai dupa un an, ne-am despartit apoi s-a intors la mine spunand ca sa obisnuit cu mine si ca a facut o mare greseala ca ne-am despartit. Incercati sa iesiti din monotonie sa faceti lucruri pe care nu leati mai facut pana acum, plimbari, vacante, excursi, faceti dragoste, asta rezolva orice cearta. Sper ca te-am ajutat.
Buna, in orice relatie dupa un timp apare monotonia si trebuie schimbat ceva, un exemplu ar fi sa-i faci o surpriza, sa-ti cumperi o lenjerie mai sexy sau ceva de genu sau chiar sa vizitati imoreuna un sex shop, cum ar fi www.mysex-shop.ro. sper ca ti-am fost de folos dar intr-o relatie de lunga durata acesta este cel mai bun exemplu
Si eu sunt in situatia asta, de fapt cred ca mai rea...Adica eu sunt confuza, nu am mai vorbit cu el de cateva zile nu m`a sunat si nu l`am sunat, am simtit nevoia sa-l sun dar doar din obisnuinta nu am mai simtit dorul ala nebun.Si intr-un timp imi spusese si mie asta. Faza e ca noi ne-am impacat acum vreo 3 luni si la inceput era bine, dar apoi am inceput sa ne certam tot timpul si sa nu ne mai suportam, simt ca parca nici nu mai este pasiunea aia asa mare intre noi si nu as vrea sa renunt la el nu stiu poate sunt depedenta de el poate si u esti.Inainte si eu am plans in situatii din astea,dar nu stiu am invatat sa fiu puternica si asta trebuie sa faci si u, plus ca daca el poate fara tine, trebuie sa poti si u.Adv e ca imi e dor sa fim ca inainte si stiu ca si tie.Dar nu stiu m`am saturat de comportamentul lui si el nu suporta comportamentul meu si nu stiu csf sa schimb asta. Faza cu surprizele, chestiile noi.Am incercat si eu cat am putut, doar ca el nu mai are asa chef de mine ca inainte sa stea tot timpu k mine sa ne vedem sa vorbim.Si nici nu prea mai avem despre ce vorbi, decat uneori, la fel ca si voi.Eu zic sa discutati si sa vezi ce nu`i place la tine si sa-i sp si u ce nu`ti place la el,sa incercati sa salvati asta schimbandu`va comportamentul si fiind la fel k la inceput, desi eu nu am putut sa fac asta si orice efort il faceam el nu facea nimic si nu il observa pe al meu.Dar poate voi sunteti in stare sa mai salvati relatia, daca el inca te mai iubeste.Si vezi ca poate sa fie vorba si de alta.Da,e bine si sa fii mai diferita,sa-i faci mici surprize,sa-l surprinzi, dar arata`i si k te poate pierde si nu esti in totalitate a lui, pentru ca baietii st vanatori si asa va vrea sa fie mereu k tine daca u vei putea sa fii mai indiferenta.Desi nu stiu daca e prea tz, nu`ti face nici sperante, dar nici nu inceta sa lupti pana nu se stinge flacara.Chiar daca nu mai e ca la inceput
Dragele mele fete, voi sunteti predispuse sa credeti ca voi trebuie sa intretineti flacara in relatii. Stai sa ma gandesc bine! Deci si la final voi acceptati ca e vina voastra ca nu intretineti barbatul. SI va rog eu nu mai vorbiti de iubire... ca EU il iubesc! Iubirea vine din doua parti, pentru ca de aia se numeste iubire, cand o parte inceteaza cealalta nu este in masura sa se planga si sa zica ca Iubeste. Unde va este demnitatea? E secolul egalitatii si voi va bazati pe instincte primare? De ce nu vreti sa realizati ca o despartire nu inseamna capat de drum, si ca nu e doar datoria voastra sa intretineti bunadispozitia si flacara? ONTOPIC: Scumpa mea nu te tine dupa cineva care nu te vrea, pentru ca nu este datoria ta sa intretii situatia. Oricat de rau ti-ar fi dupa o despartire tot n o sa ti fie asa de rau ca si atunci cand stai cu cineva care nu te respecta si nu te doreste cu adevarat. NU ti face viata grea si incearca sa gandesti ca cea mai importanta persoana esti TU. Printre lacrimi si suferinta tot timpu apar oportunitati la care nu te ai gandit. Fi puternica pentru ca nimeni, nu va face nimic in locul tau.
linarkfts întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: