Hei.Stiu cum e la prima relatie.Ai tendinta sa devii sufocanta, chiar dependenta de el. Uite, nu ma intelege gresit, dar mai lasa-l putin si singur.Chestia e ca lor nu le place chestia asta, au nevoie de libertate pentru a iesi cu prietenii, etc. Daca totusi nu te poti abtine intreaba-l ce il deranjeaza la relatia voastra, discutati deschis si nu te supara pentru ce zice pentru ca nu cred ca vrea decat sa fie sincer.Succes:X
Cu siguranta, NU! O relatie, mai ales la adolescenta, necesita si putina libertate, lejeritate. Trebuie sa te pui in pielea lui si sa vezi daca tie ti-ar place sa fii sacait non stop cu telefoane si mesaje. Daca vei continua asa, risti sa se plictiseasca de tine si sa-si caute pe alta. Exista totusi posibilitatea (1%) ca prietenului tau sa-i placa avalansa de mesaje pe care i le trimiti, dar nu te poti baza pe asta. Ai putea sa-l intrebi, pur si simplu, daca-l deranjeaza sau ii face placere si astfel vei afla si vei sti cum sa te comporti in continuare cu el. Sa fii iubita!
In primul rand...depinde daca iti raspunde sau nu la mesaje. Daca iti raspunde, frumos. eu spun ca nu ai de ce sa-ti faci griji. Dar daca nu iti raspunde... e posibil sa se simta sufocat, iar asta. nu e bine.Parerea mea este sa lasi lucrurile sa vina de la sine.Lasa`l si pe el sa te caute, sau sa iti dea primul mesaj.Gaseste`ti o ocupatie ca sa nu te mai gandesti tot timpul la el.Citeste,invata,uita`te la un film. Orice te`ar tine ocupata.
Sper sa-ti fi fost putin de ajutor!
Buna.
pai daca nu stii parerea lui, de ce nu o aflii? sunt baieti carora le place sa fie sufocati (destul de putini, cred) si sunt altii carora nu le place asta (dar unii spun altii nup) asa ca cel mai bine este sa vorbesti cu el si nu numai despre asta, atunci cand ai o problema (in cuplu) comunicati, incercati sa o rezolvati impreuna.
multa bafta
Pai ca sa vezi si eu faceam la fel in primele mele "relatii" si toate s`au sfarsit cum ma gandeam, cu o despartire...Am avut un prieten acum un an la care inca ma mai gandesc.VIATAAA!
si tot asa faceam, il sunam non`stop ca sa avd unde e, cu cine e, ce face si astea si nu a fost bine, dar in fine el imi daduse motive sa fac astea
Daca nu`ti da motive, ai incredere in el si mai lasa`l sa te caute si domnu` parca are mai farmec asa
si in plus nu mai simte ca`i invadeti intimitatea
te-am pupat! Sa fii iubita!