| Mihaela2022 a întrebat:

Sunt de 3 săptămâni intr-o relație cu un baiat şi e cam indiferent in relatia care o avem. Azi s-a uitat pe telefonul meu şi a găsit poze cu fostul meu,şi nici măcar n-a intrebat cine este, nici macar nu a fost gelos. Dacă ținea la mine, nu trebuia să fie gelos? sau măcar să intrebe cine este in poză? Ce părere aveți?

12 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Nici nu ii pasa de tine poate el considera ca nici nu sunteți intr-o relație

| RAY a răspuns:

Dacă ai poze cu fostul ce sa spuna

| sierra1 a răspuns:

"un baiat şi e cam indiferent in relatia care o avem...Ce părere aveți?"

nu-ți mai pierde timpul, e plin de ei! Altul

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

1. Nu. 2. Nu.

| mihai69 a răspuns:

Nu.

| dullcat a răspuns:

Buna. Gelozia nu este asa de buna cum se crede. Daca tine la tine iti va arata prin alte moduri, nu prin episoade mai mult sau mai putin violente de gelozie. Poate nici nu stie cine este, poate crede ca e un prieten? Intreaba-l direct cum se simte in legatura cu asta, nu e ok sa despici firul in patru alaturi de niste straini de pe internet.

| VoidEternal a răspuns:

Poate are suficient creier încât sa-si dea seama că el nu e singurul bărbat de pe planeta și tu nu ești Fecioara Maria.

Poate știe că e vorba de fostul tau. Nici voi nu știți cum e bine. Daca îți reproșa pozele nu era ok. Daca nu îți reproșează iară nu e ok...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gelozia destramă o relație! O polițistă din Buzău și a pus capăt zilelor chiar cu arma din dotare deoarece soțul ei îi tot zicea că îl inseala.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate că e o fire mai detașată, care nu pune la socoteală toate chestiile minore, poate are o gândire și un spirit profund.
Oricum, e de preferat un astfel de om decât unul gelos și posesiv care vrea sa te controleze mereu și te suspectează din orice.

| Mitzupitzu a răspuns:

''nici măcar n-a intrebat cine este'' S-ar putea sa stie mult mai multe despre tine astfel nu-l poate surprinde nimic.

| RIGeorge a răspuns:

Parerea mea este ca e cu tine doar cu un scop anume, eu cel putin eram curios si intrebam cine e si dc mai are poze cu el in tel daca noi suntem intr-o relatie.

| EuFrateleMeuIsSexcsiMrr a răspuns:

Te a spionat inainte sa fiti imp, deja stie tot despre tine, nu are nevoie sa intrebe. Tu nu ai dreptu sa mai ai poze cu fostul tau in telefon in momentul in care esti imp cu altcineva. Ayaye go next mai are balta peste tine baiatu. Poate l a deranjat si nu ti a zis nimic. Daca eram baiat asa as fi facut.