| DiamanteleSeSparg a întrebat:

Sunt de 4 luni cu prietenul meu si de la un timp imi vorbeste numai despre sex, adica nu imi cere asta in fata, dar o ia pe ocolisuri, i-am spus ca nu sunt pregatita pentru asta, cred ca e prea devreme, el a spus ca nu vrea acum dar nu poate sa astepte nici pana la 18 ani, ce a vrut sa zica? Credeti ca o sa reziste el pana la 20 de ani, cand devin eu majora?

Răspuns Câştigător
| hurtsoul a răspuns:

Eu spun ca inca e prea repede avnd in vedere ca sunteti de doar 4 luni impreuna. iar daca te mai si preseaza, asta spune multe. crede-ma, daca te iubeste iti va spune ca te va astepta pana cand vei fii intr-adevar pregatita si nu te va stresa cu asta. din contra, va face gesturi romantice si iti va arata cat de mult insemni tu pentru el. insa daca acesta este comportamentu lui, eu te sfatuiesc cu toata prietenia sa mai astepti.Vei simti cand esti pregatita s-o faci si daca el este alesul.Mult curaj!

8 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Daca de la 4 luni de cand sunteti impreuna iti propune asta, e clar ca numai asta vrea; si tot atat de clar e ca nu te merita. Daca te iubeste te va astepta.Sa stii ca sunt foarte putini baieti care isi mai asteapta iubitele atata timp. Sper ca iubitul tau sa fie unul dintre acei baieti. Bafta!

pa, pa.

| Zenithf a răspuns:

Eu zic sa astepti pana te mariti (dar te poti marita si la 16 ani daca vrei si parintii sunt de acord). thinking

| Floreenofficial a răspuns:

Greu de crezut ca rezista.mai mult ca sigur ca si de acum incolo va pune presiune pe tine.rezista! nu trebui sa ii aczi prada! straight face

| Floreenofficial a răspuns:

Greu de crezut ca rezista.mai mult ca sigur ca si de acum incolo va pune presiune pe tine.rezista! nu trebui sa ii cazi prada! straight face

| doar.pt.voi. a răspuns:

Nu.nu rezista.isi va cauta alta. Dar nu trebuie sa te culci cu el daca nu vrei.stai cuminte in banca tahappy
p. s daca te iubeste te asteaptawinking
funda?big grin

| Ionutzz97 a răspuns:

Normal ca nu rezista isi cauta ala

| theoneandonly a răspuns:

Poti sa faci un compromis : Sex oral. Sigur nu va mai avea nevoie de alta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar tu de ce devii majora la 20 de ani?
Raspunsul la intrebarea ta este simplu : NU