Nu poti incepe alta folie daca nu te-ai dus la ginecolog si n-ai avut menstruatie. Fa-ti maine test de sarcina din urina de dimineata si apoi du-te la ginecolog. Probabil va trebui sa amani luarea contraceptivelor pentru ca ai o dereglare severa. Trebuie sa stii ca anticonceptionalele orale sunt facute pentru persoane responsabile, care nu uita mai mult de o pastila la 8-10 luni. Daca tu ai uitat mai multe pastile intr-o luna, este clar ca nu-ti poti asuma aceasta responsabilitate, chiar daca din motive obiective, deci ar trebui sa renunti la tratament pana te echilibrezi. Nu de alta, dar e posibil sa-ti fi nenorocit viata. Fiindca daca esti insarcinata, este un risc enorm ca copilasul tau sa aiba malformatii (fiindca ai luat contraceptive peste sarcina) si tu vei fi condamnata la o viata ca mama unui copil malformat din vina ta. Nu cred ca trebuie sa-ti spun ce tragic este si cat de greu ti-ar fi daca Doamne fereste e adevarat.
Totusi, cred ca e mai probabil sa-ti fi cauzat o dereglare severa (sarcina e mai putin probabila). Dar sa stii ca si de asta poti trage ani si ani de zile cu tratamente dificile. Echilibrul hormonal este fragil, o data distrus (cum ai facut tu), nu se mai reface niciodata absolut perfect.
Fuguta la un control si nu mai sta pe ganduri asa am patit si eu si acum am o fetita de 10 ani si o iubesc mult, du-te la un control ce ai de pierdut vrei sa te casatoresti de vreme.nu face si tu greselile altora