Karina. nici un baiat nu merita sa suferi pentru el:* cred ca esti o fata desteapta si poti trece peste! Nu te mai gandi la el
Sall. Incearca sa gandesti cu capul nu cu sufletul. Cand gandim cu sufletul, de cele mai multe ori facem greseli majore. Nu fi trista, viata merge mai departe. Daca vei continua sa fii suparata Mos. Craciun, nu o sa mai vina. Traieste fiecare clipa de parca ar fi ultima. Nu te da batuta. Pa
Vroiam sa iti zic, dar mi-am pierdut ideea in timp ce ma gandeam la ea ! la 11 ani esti deprimata din cauza lu unu, doamne frate GENERATIA DE VIS!
De obicei cel mai bun antidot in situatii de genul acesta este socializarea. In felul acesta descoperi si alte persoane cu care treptat il inlocuiesti pe el.
Distrage'ti atentia.Iesi p'afara, prin parc, mall, nu stiu oriunde ca sa nu te mai gandesti la el.Incearca sa iesi cu alt baiat, pentru ca nu merita sa suferi pentru el!
Succes!:*
Buna Karyna.
Ce s-a intamplat? De ce te consideri deprimata? Ce a fost intre voi si de ce s-a terminat?
Da-mi un mesaj te rog.
Pai daca el nu-ti impartaseste sentimentele, singura solutie, dupa parerea mea, ar fi sa te ambitionezi sa renunti la el cu gandul ca mai sunt o gramada de baieti mai frumosi/inteligenti/draguti etc...
ingerash_1981 întreabă: